counter

Giorgio Armani: Το σπίτι του στην Ελβετία

Giorgio Armani: Το σπίτι του στην Ελβετία
Giorgio Armani: Το σπίτι του στην Ελβετία

Ο  Giorgio Armani διαθέτει πολλά σπίτια σχεδόν σε όλο τον κόσμο, ωστόσο το κάθε ένα έχει τη δική του αίγλη και ομορφιά, ανάλογα την τοποθεσία στην οποία είναι κατασκευασμένο.

Ο μεγιστάνας της μόδας -όπως τον αποκαλούν- Giorgio Armani, μας ξεναγεί στο σπίτι του στην όμορφη κωμόπολη La Punt νοτιοανατολικά της Ελβετίας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Saint Moritz.

Το συγκεκριμένα οίκημα, έχει το παρατσούκλι «Το σπίτι της πολικής αρκούδας», το οποίο προήλθε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του, ενώ συμπτωματικά ο σχεδιαστής είχε λάβει δώρο μια ταρριχευμένη πολική αρκούδα, η οποία κοσμεί τον εσωτερικό χώρο.

Οι τοίχοι είναι φτιαγμένοι από το υλικό marmorino Veneziano, μια μορφή γύψου που «μιμείται» τον ασβεστόλιθο, ενώ τα παράθυρα είναι πολύ μικρά για να κρατούν μακριά το ψύχος, αλλά με τις γωνίες και τις εσοχές τους, διοχετεύουν το απαραίτητο φως στον χώρο. 

Σύμφωνα με το «celebrityhomes.eu» το σπίτι διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και η επίπλωση έχει γίνει από την συλλογή Armani / Casa. 

Ο διάσημος σχεδιαστής μάλιστα, έφερε τη δική του ομάδα για την διακόσμηση του χώρου, καθώς δείχνει μια εμμονή στα να διατηρηθούν με προσοχή οι απλές αλλά κομψές γραμμές, που άλλωστε τον χαρακτηρίζουν και στις δημιουργίες του. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR