counter

Jennifer Aniston: Το πολυτελές σπίτι της στο Beverly Hills

Jennifer Aniston: Το πολυτελές σπίτι της στο Beverly Hills
Jennifer Aniston: Το πολυτελές σπίτι της στο Beverly Hills

Το ανακαινισμένο σπίτι της Jennifer Aniston στο Beverly Hills- το οποίο η ηθοποιός αγόρασε έναντι 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων- συνδυάζει την επιβλητική αρχιτεκτονική με ζεν στοιχεία, όπως μπορούμε να δούμε στις εικόνες του «celebrityhomes.eu».

Πρόκειται για ένα «ησυχαστήριο»  που σχεδίασε ο Hal Levitt και ανακαίνισε ο διάσημος αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων, Stephen Shadley.

Το χαρακτηριστικό του είναι το ήρεμο, ζεστό και χαλαρωτικό περιβάλλον, ενώ το σημαντικότερο στοιχείο είναι το απεριόριστο φυσικό φως, που μπαίνει σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του!  Η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη σε πολλά δωμάτια, από την Asian κουλτούρα και το Μπαλί.

Το σπίτι διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και οχτώ μπάνια ενώ η μεγάλη είσοδος και το πίσω μέρος του σπιτιού είναι αυτό που κλέβει όλες τις εντυπώσεις. Διαθέτει επίσης play room, γραφείο και μεγάλη κουζίνα.

Επίσης, υπάρχει ένα δωμάτιο για κρασιά αλλά και μπαρ που χωρίζει την κουζίνα με το καθιστικό. 

Το μπάνιο στο δωμάτιο της Jennifer Aniston είναι ο χώρος για το απόλυτο relax, αφού είναι σαν spa, με μπαμπού στη διακόσμηση και ένα βουδιστικό άγαλμα που βρίσκεται πάνω από τη μπανιέρα.

Αν και πρόκειται για ένα σπίτι ιδιαίτερης αισθητικής, η Jennifer Aniston φαίνεται να το βαρέθηκε γρήγορα και έχει βάλει ήδη πωλητήριο! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR