counter

O πρώτος γάμος της Ελένης Μενεγάκη

O πρώτος γάμος της Ελένης Μενεγάκη
O πρώτος γάμος της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Περί γάμου ο λόγος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «Με το Καλημέρα» την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα η Χριστίνα Λαμπίρη και οι συνεργάτες της συζήτησαν για τον πρώτο γάμο της Ελένης Μενεγάκη πριν ακόμα παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο.

Η Χριστίνα Λαμπίρη, αναρωτήθηκε τον λόγο για τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη ρωτάει συνέχεια για γάμους και ημερομηνίες στην εκπομπή της.

Τότε, οι συνεργάτες της επιβεβαίωσαν το γεγονός του ότι η Ελένη Μενεγάκη θα παντρευτεί τον Ματέο Παντζόπουλο, «αν δεν τον έχει ήδη παντρευτεί», όπως ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Αργότερα, στην εκπομπή «Με το Καλημέρα», συνέχισαν την συζήτηση για τον πρώτο γάμο της Ελένης Μενεγάκη, ενώ η κουβέντα συνεχίστηκε σχετικά με την ανάγκη της Ελένης Μενεγάκη να έχει πάντα έναν άνδρα στο πλευρό της, αφού λόγω της απώλειας του πατέρα της έχει έλλειψη της πατρικής φιγούρας, την οποία, σύμφωνα με τους συνεργάτες της εκπομπής «Με το Καλημέρα» αναζητά σε όλους τους συντρόφους της.

Η απώλεια του πατέρα της "ευθύνεται" και για την αγάπη της Ελένης Μενεγάκη στις ευτυχισμένες και μεγάλες οικογένειες, όπως αυτή που η ίδια έχει δημιουργήσει.

Δείτε στο VIDEO το απόσπασμα της εκπομπής:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR