counter

Emigre: Στην Θεσσαλονίκη για δύο εμφανίσεις

Emigre: Στην Θεσσαλονίκη για δύο εμφανίσεις
Emigre: Στην Θεσσαλονίκη για δύο εμφανίσεις

Emigre

Οι ÉMIGRÉ και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «ανεβαίνουν» στον Βορρά. Το δημοφιλές συγκρότημα και ο αμετανόητος rocker θα εμφανιστούν 14 και 21 Νοεμβρίου στο club “Blue Martin” της Θεσσαλονίκης.

Οι EMIGRE, το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε δυναμικές παραστάσεις με "κοσμοπολίτικες" pop – rock συνθέσεις, έρχονται και φέτος να μας εκπλήξουν ευχαρίστα, συμπράττοντας επί σκηνής με τον αμετανόητο rocker Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, τηλεοπτικός παρουσιαστής, δημοσιογράφος, μάγειρας και ηθοποιός συνεργάζεται για πρώτη φορά με τους EMIGRE και για χατήρι τους γίνεται μετανάστης, δημιουργώντας ένα διαδραστικό show με αναπάντεχη εξέλιξη και αστείρευτο κέφι. Μαζί φιλοδοξούν να παρουσιάσουν στο Blue Marlin, την πρόταση της χρονιάς για τη νυχτερινή μας έξοδο, φέτος το χειμώνα, με τίτλο "Προσεχώς Μετανάστης".

Τις δυο Παρασκευές , 14 και 21 Νοεμβρίου, οι EMIGRE στήνουν στο Blue Marlin ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που περιλαμβάνει όχι μόνο όλες τις επιτυχίες τους από την πολυετή πορεία τους, αλλά και ευφάνταστες διασκευές σε αγαπημένες μελωδίες περασμένων δεκαετιών, καθώς και του σήμερα!

Blue Marlin - Stylish Bar by the Sea

 Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου 10, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο | Κρατήσεις : 231 6008 500 & 231 6006 500

Δωρεάν parking– Είσοδος ελεύθερη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR