counter

Η ξανθιά παρουσιάστρια που έδινε μάχη με τον καρκίνο έχασε τη ζωή της

Η ξανθιά παρουσιάστρια που έδινε μάχη με τον καρκίνο έχασε τη ζωή της
Η ξανθιά παρουσιάστρια που έδινε μάχη με τον καρκίνο έχασε τη ζωή της

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή 

Η ξανθιά παρουσιάστρια του MTV Diem Brown διαγνώσθη με καρκίνο για πρώτη φορά σε ηλικία 23 ετών. Αφού πάλεψε με την ασθένεια, σε ηλικία 30 ετών ο καρκίνος επανήλθε ακριβώς στο ίδιο σημείο. 

Ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στο στομάχι, στο παχύ έντερο, στο ήπαρ και στους λεμφαδένες της. 

Η ίδια προσπαθούσε να κρατήσει θετική στάση και να είναι ισχυρή όσο ποτέ, για να αντιμετωπίσει το δεύτερο και πιο δυνατό χτύπημα της μοίρας.

Πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα νεφρά στις 13 Οκτωβρίου ως μια ανακούφιση από τους βασανιστικούς πόνους, η παρουσιάστρια Diem Brown έβγαζε φωτογραφίες με τις αγαπημένες της φίλες που βρίσκονται μέρα- νύχτα στο πλευρό της και της συμπαραστέκονται σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που περνάει. Μετά το χειρουργείο όμως η Diem Brown υπέφερε από τις παρενέργειες του τελευταίου γύρου της χημειοθεραπείας και στη συνέχεια έπρεπε να υποβληθεί σε μετάγγιση αίματος, στις 23 Οκτωβρίου.

“’Ήταν ένα σκοτεινό, σκοτεινό, σκοτεινό μέρος” είπε τότε με όλη της την ειλικρίνεια.  Η επόμενη θεραπεία για την παρουσιάστρια έχει προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου του 2014 και όλοι εύχονταν να καταφέρει να αντιδράσει στις θεραπείες ο οργανισμός της, ώστε να γίνει καλύτερα. 

Η διάσημη παρουσιάστρια του MTV, Diem Brown, αποφάσισε να αποτυπώσει μέσω φωτογραφιών τη μάχη της με τον καρκίνο, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες από τη νοσηλεία της και την κατάσταση της υγείας της καθημερινά στο Instagram. 

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες στο People, η ξανθιά παρουσιάστρια έφυγε από την ζωή, χάνοντας τελικά την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. 

Διαβάστε επίσης: Hugh Juckman: Επέστρεψε ο εφιάλτης του καρκίνου του δέρματος;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR