counter

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δεν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη ανήμερα των γενεθλίων της;

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δεν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη ανήμερα των γενεθλίων της;
Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δεν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη ανήμερα των γενεθλίων της;

Ελένη Μενεγάκη

Την Τετάρτη που μας πέρασε, η Ελένη Μενεγάκη είχε τα γενέθλιά της κι έκλεισε τα 45. Την Τετάρτη που μας πέρασε, το εβδομαδιαίο περιοδικό You, που πρώτο έγραψε για την τέταρτη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, ανέφερε πως η Ελένη θα ανακοίνωνετο ευτυχές γεγονός στον αέρα της εκπομπής, την ώρα που θα έσβηνε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας της.

Αυτό είναι κάτι που δε συνέβη ποτέ. Γιατί; Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να μπει στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη και να πει με σιγουριά ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της, γελιέται. Τα ενδεχόμενα; Πολλά! Μπορεί η Ελένη όντως να σκεφτόταν εκείνη την ημέρα να μιλήσει γι΄αυτό το τόσο προσωπικό θέμα που οι τηλεθεατές αλλά και οι δημοσιογράφοι περιμένουν να την ακούσουν να το κάνει. Θα έχουμε να γράφουμε για μία εβδομάδα -για την ανακοίνωση και μόνο- και θα ασχολούμαστε με το θέμα μέχρι η Ελένη να πάψει να μας απασχολεί με ότι κάνει -συχνά και με ότι δεν κάνει. Κι έτσι, για να ανατρέψει για ακόμα μια φορά όσα μπορεί να περιμένουμε από εκείνη, επέλεξε να σβήσει την τούρτα που της έφεραν οι συνεργάτες της, να δοκιμάσει το σουφλέ που της έστειλε ο Σεφερλής, αφήνοντας βογκητά και υπονοούμενα και να συνεχίσει την κανονική ροή της εκπομπής της, κλείνοντάς μας πονηρά το μάτι και αφήνοντάς μας να περιμένουμε μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους εκείνη την Τετάρτη.

Πότε θα ανακοινώσει η Ελένη Μενεγάκη την εγκυμοσύνη της; Όποιος δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να το απαντήσει. Ίσως να μην το κάνει και ποτέ, αφήνοντας την κοιλίτσα της να φουσκώνει, παρέα με την αγωνία και την περιέργειά μας, μέχρι μια εικόνα να ισούται με χίλιες λέξεις. Έφαγε σοκολάτες; Φόρεσε στενό φόρεμα; Ριχτή μπλούζα; Ξεκούμπωσε το παντελόνι στις paparazzi φωτογραφίες; Τροφή για σκέψη αλλά και για άρθρα σαν αυτό που γράφω αυτή τη στιγμή.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει ανάγκη από εγκυμοσύνες και προσωπικές ιστορίες για να στρέψει πάνω της το ενδιαφέρον. Αυτό το κάνει εύκολα κάθε μέρα, σε κάθε της εμφάνιση και σε κάθε ενσταντανέ σε διακοπές, κομμωτήρια ή ψώνια στην Κηφισιά. Απλά με την εγκυμοσύνη, μας κεντρίζει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον κι όπως αποδεικνύει για άλλη μία φορά, ξέρει ακριβώς τον τρόπο για να το πετύχει.

Ελένη, please μην πεις κουβέντα! Στο βάθος, το απολαμβάνουμε!

 

Η Νάνσυ Παραδεισανού είναι η διευθύντρια του WWW.FTHIS.GR

Επικοινωνήστε μαζί της στο: nparadeisanou@daphne.gr, Twitter: Nansou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR