counter

"Ιστορίες από λίστα": Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός του Άκη Πετρετζίκη;

"Ιστορίες από λίστα": Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός του Άκη Πετρετζίκη;
"Ιστορίες από λίστα": Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός του Άκη Πετρετζίκη;

Συνεχίζει τα ταξίδια του ανά την Ελλάδα ο Άκης Πετρετζίκης και ο επόμενος σταθμός του είναι το Μεσολόγγι. Η εκπομπή "Ιστορίες από λίστα" θα παρουσιαστεί στον τηλεοπτικό αέρα την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στις 23:00 και ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι θα έρθει μπροστά στις οθόνες μας.

Εικόνες, γεύσεις, σκέψεις, ιστορίες, άνθρωποι, απρόοπτα: ένα αξέχαστο ταξίδι στα ωραιότερα της Ελλάδας…

Αφορμή για το ταξίδι αυτό είναι ο κύριος Παναγιώτης και η οικογένειά του που μένουν στην περιοχή και είναι φίλοι του Άκη από τα εφηβικά του χρόνια… και φυσικά το αβγοτάραχο!..

Ο Άκης συνεχίζει το ταξίδι του με το οικογενειακό τροχόσπιτο και φτάνει στη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Ο Παναγιώτης και η γυναίκα του μένουν στις πελάδες, έναν παραδοσιακό οικισμό στο Μεσολόγγι, όπου τα σπίτια είναι χτισμένα πάνω σε πασσάλους στην επιφάνεια του νερού. Ασχολείται με το αβγοτάραχο και ο Άκης έχει την ευκαιρία να μάθει πολλά για τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής του. Το μεγάλο παράπονο του Παναγιώτη είναι ότι οι δύο γιοι του δεν απασχολούνται στην οικογενειακή επιχείρηση, στα διβάρια, αλλά έχουν ακολουθήσει διαφορετικά επαγγέλματα, με αποτέλεσμα να έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις τους.

Ο Άκης αναλαμβάνει να προσεγγίσει τα δύο αγόρια και να ξαναφέρει κοντά την οικογένεια. Επισκέπτεται τον μεγάλο γιο, τον Περίανδρο, ο οποίος δουλεύει στις αλυκές και τον μικρότερο γιο, τον Πέτρο, ο οποίος έχει ένα μπαρ και ασχολείται με την ορειβασία. Τους καλεί όλους σε τραπέζι, προκειμένου να συναντηθούν γονείς και παιδιά.

Θα καταφέρει να πείσει τα δύο αγόρια να ξαναδούν τον πατέρα τους και να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους; Μπορεί η μαγειρική, το φαγητό και ένα τραπέζι με συγγενείς και φίλους να ξαναφέρει κοντά μια οικογένεια;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR