counter

Κι όμως εμφανίστηκαν έτσι στο κόκκινο χαλί...

Κι όμως εμφανίστηκαν έτσι στο κόκκινο χαλί...
Κι όμως εμφανίστηκαν έτσι στο κόκκινο χαλί...

Από τον Διονύση Χριστόπουλο

Κάτι παραπάνω από sexy εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του φιλανθρωπικού gala “amfAR” στο Lοs Angeles οι τραγουδίστριες Rihanna και Miley Cyrus.

Τα sex symbols έδειξαν να αδιαφορούν για τις κακές γλώσσες και έκαναν μία super sexy εμφάνιση, που άφηνε ελάχιστα στην φαντασία.

Πιο συγκεκριμένα η Rihana επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα με βαθύ σκίσιμο στα πόδια, ενώ το στήθος της κάλυπτε τα… απαραίτητα. Το στήθος της τραγουδίστριας αγκάλιαζε μία διαφάνεια στο χρώμα του δέρματος με τα επίμαχα σημεία να καλύπτονται από κεντημένα μωβ μπριγιάν . Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά, εκτός από τα κοσμήματα στα χέρια της και την κορδέλα που τύλιγε τον λαιμό της, ήταν οι ψηλές της κάλτσες και τα μωβ ψιλοτάκουνα παπούτσια της.

Από την άλλη η Miley Cyrus επέλεξε μία εμφάνιση στην οποία κυριαρχούσε το μαύρο… όταν υπήρχε ύφασμα. Η pop star εμφανίστηκε με μία μακριά μαύρη φούστα, συνδυασμένη με διαφάνεια, ενώ το στήθος της καλυπτόταν από μαύρες ζώνες που έδεναν στον λαιμό.

Οι δύο τραγουδίστριες δεν θα μπορούσαν να μην τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Ακόμα και εκείνα που δεν είναι... αδιάκριτα.

Και εις ανώτερα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR