counter

Αλεξία Αλεξιάδου: Η συνέντευξή και η φωτογράφισή της με τη μητέρα και την κόρη της για το FTHIS.GR

Αλεξία Αλεξιάδου: Η συνέντευξή και η φωτογράφισή της με τη μητέρα και την κόρη της για το FTHIS.GR
Αλεξία Αλεξιάδου: Η συνέντευξή και η φωτογράφισή της με τη μητέρα και την κόρη της για το FTHIS.GR

Η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία Αλεξιάδου, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου λόγω καρδιακού επεισοδίου που προήλθε από το άσθμα που την ταλαιπωρούσε. Η είδηση του θανάτου βύθισε στην θλίψη τόσο τα αγαπημένα της πρόσωπα όσο και όλους όσους παρακολουθούσαν την επιτυχημένη πορεία της όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της γαστρονομίας.

Συνέντευξη στο FTHIS.GR και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Δάρδα είχε παραχωρήσει η Αλεξία Αλεξιάδου, μαζί με τη μητέρα της, Βέφα και τις κόρες της, την 17χρονη Χαρά και την 11χρονη Βέφα, πριν από δύο χρόνια. Σε αυτήν η Αλεξία Αλεξίαδου είχε κάνει «ξενάγηση» στον κήπο της και είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για αυτό. Η δημοσιογράφος, την είχε ρώτησε επίσης και για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

"Η παραγωγή μας στο μποστάνι είναι μικρής κλίμακας και καλύπτει τις δικές μας ανάγκες. Δεν έχουμε πρόθεση να μπούμε στην αγορά των βιολογικών προϊόντων, αν και τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Η ενασχόληση με το μποστάνι είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία και αισθάνομαι τυχερή που και φέτος το καλοκαίρι έχω την ευκαιρία να ασχοληθώ μ' αυτό" Έχουμε σταματήσει να αγοράζουμε λαχανικά το καλοκαίρι εδώ και πολλά χρόνια. Άλλωστε ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, αγγούρια και κολοκυθάκια είναι μερικά από τα λαχανικά που μπορεί εύκολα να καλλιεργήσει ο καθένας. Τα φρέσκα μυρωδικά όπως μαϊντανός, άνηθο, δενδρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι, βασιλικός και δυόσμος, μπορούν επίσης εύκολα να φυτευτούν σε γλαστράκια και αποτελούν μια εύκολη λύση. Τα απογεύματα μητέρα και κόρη απολαμβάνουν τον καφέ τους και δεν λείπει από το τραπέζι η συζήτηση για τα μελλοντικά τους επαγγελματικά σχέδια.Φυσικά και μας έχει επηρεάσει η κρίση, όπως και τους περισσότερους επαγγελματίες στην αγορά. Έχουμε κάνει περικοπές και μειώσεις, αλλά χωρίς να ακουμπάμε το κομμάτι της ποιότητας".

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει: «Δεν έχω καμία επαφή με την κυρία Μενεγάκη ούτε προσβλέπω στο να έχω, αφού η καθεμία ασχολείται με το δικό της τομέα εργασίας και προφανώς οι τομείς μας δεν τέμνονται".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR