counter

Βέφα & Αλεξία Αλεξιάδου: Η σχέση ζωής μητέρας και κόρης

Βέφα & Αλεξία Αλεξιάδου: Η σχέση ζωής μητέρας και κόρης
Βέφα & Αλεξία Αλεξιάδου: Η σχέση ζωής μητέρας και κόρης

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου, από καρδιακό επεισόδιο που προήλθε από το άσθμα που την ταλαιπωρούσε η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία. Ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της Αλεξίας Αλεξιάδου, ήταν η μητέρα της Βέφα. Η Βέφα Αλεξιάδου ήταν στο πλευρό της κόρης της σε όλα τα βήματά της στη ζωή, μια ζωή που είχε επιτυχίες και σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Η Αλεξία Αλεξιάδου έχτισε μόνη μια καριέρα στο χώρο της μαγειρικής, δημιουργώντας παράλληλα μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον σύζυγό της Βαγγέλη Κιτσάκη και αποκτώντας δύο κόρες, την Χαρά και τη Γενοβέφα. Η Βέφα και η Αλεξία Αλεξιάδου δημιούργησαν μαζί μια «σχολή» μαγειρικής που αγαπήθηκε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από τον Δεκέμβριο του 2008 και κάθε μήνα εκδίδει μαζί με την μητέρα της Βέφα Αλεξιάδου, «Το Αλφαβητάρι της Μαγειρικής», μια εγκυκλοπαίδεια γεύσης γεμάτα χρήσιμα μυστικά μύησης στην μαγειρική. Τον Απρίλιο του 2009 κυκλοφορεί ο Β' τόμος του βιβλίου "Νηστίσιμα και Υγιεινά", που συνέγραψε με τη Βέφα Αλεξιάδου, ένα βιβλίο αφιερωμένο στην υγιεινή διατροφή.

Η Αλεξία Αλεξιάδου συνδεόταν με την μητέρα της με μια σχέση ζωής, γεμάτη από όμορφα συναισθήματα, της οποίας όμως ο κύκλος ολοκληρώθηκε σύντομα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR