counter

"Το Πρωινό" - "Mega με μία": Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για όλη την εβδομάδα

"Το Πρωινό" - "Mega με μία": Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για όλη την εβδομάδα
"Το Πρωινό" - "Mega με μία": Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για όλη την εβδομάδα

Το Πρωινό Mega με μία

Στη μάχη της τηλεθέασης έχεον ριχτεί οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του ANT1 και του Mega με τον Γιώργο Λιάγκα,την Φαίη Σκορδά και το Μάρκο Σεφερλή να δινουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό επί οθόνης. Μάλιστα, την εβδομάδα που μας πέρασε σημειώθηκαν πολλές ανατροπές στους πίνακες μέτρησης της Nielsen, όπως θα δούμε αναλυτικότερα και παρακάτω. 

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 το «Mega με μία» με τον Μάρκο Σεφερλή στα νεανικά κοινά σημείωσε ποσοστά 32,2%, ενώ στο γενικό σύνολο 36,6%. Αντίστοιχα, το «Το Πρωινό» με Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά συγκέντρωσε στα νεανικά κοινά τηλεθέαση που έφτασε στο 27,8% και στο γενικό σύνολο 20,6%.

Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 ο Μάρκος Σεφερλής έκανε στο γενικό σύνολο τηλεθέαση που άγγιξε το 31%, ενώ η πρωινή εκπομπή του Mega στα νεανικά κοινά συγκέντρωσε ποσοστό που έφτασε στο 32,3%. Αντίστοιχα, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κέρδισαν το ενδιαφέρον του 27,5% του γενικού συνόλου, ενώ παράλληλα στα νεανικά κοινά το 20% των τηλεθεατών επέλεξε την τηλεοπτική παρέα του «Το Πρωινό».

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 το σκηνικό αρχίζει σταδιακά να αλλάζει. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά βγήκαν νικητές της αναμέτρησης με γενικό σύνολο στο 27,5% με το «Mega με μία» να ακολουθεί δεύτερο με 27,4%. Στα δυναμικά κοινά 15-44 ο Μάρκος Σεφερλής και η τηλεοπτική του παρέα συγκέντρωσαν τηλεθέαση της τάξεως του 30,2%, με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να σημειώνουν νούμερα του ύψους 26%. 

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2014 η πρωινή παρέα του ANT1 περνάει μπροστά στους δείκτες μέτρησης της Nielsen, κερδίζοντας την αποδοχή μεγαλύτερης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού με ποσοστό 27,9%, και τον Μάρκο Σεφερλή να ακολουθεί με 27,2%. Παράλληλα, στα δυναμικά κοινά 15-44 το «Mega με μία» σημείωσε τηλεθέαση που άγγιξε το 30,5%, ενώ το «Το Πρωινό» κέρδισε το 23,2% του ίδιου κοινού. 

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2014 το πρωινό  του ΑΝΤ1 στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε το ποσοστό 25,9% ενώ στα δυναμικά κοινά τα νούμερα τηλεθέασης ήταν 22,7%. Στην άλλη πλευρά, το "Mega με μια" στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε τηλεθεάση 27,7%, ενώ στο δυναμικό κοινό κατάφερε να αποσπάσει το 33%.

Mάρκος Σεφερλής: Η απάντηση για τις υψηλές τηλεθεάσεις στο "Μega με μία"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR