counter

Δούκισσα Νομικού: Μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR λίγο πριν την πρεμιέρα του "Dancing with the Stars 5"

Δούκισσα Νομικού: Μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR λίγο πριν την πρεμιέρα του "Dancing with the Stars 5"
Δούκισσα Νομικού: Μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR λίγο πριν την πρεμιέρα του "Dancing with the Stars 5"

Δούκισσα Νομικού

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Λίγες μόλις ώρες έμειναν πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του "Dancing With The Stars 5" κι όλοι οι συντελεστές του χορευτικού show του ΑΝΤ1 είναι έτοιμοι να δώσουν για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν τον καλύτερο τους εαυτό, τόσο εντός όσο κι εκτός σκηνής. Φυσικά, αυτή που πρόκειται να κλέψει τις εντυπώσεις δεν είναι άλλη από την Δούκισσα Νομικού, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παρουσιάσει το "Dancing With The Stars" με το δικό της ξεχωριστό τρόπο. Η ίδια αποκαλύπτει αποκλειστικά στο FTHIS.GR όλα όσα νιώθει λίγο πριν πει την πρώτη "καλησπέρα" στο τηλεοπτικό κοινό και μας δίνει μια μικρή γεύση για όλα όσα θα δούμε το βράδυ της Κυριακής 26 Οκτωβρίου στις οθόνες μας!

Τι αλλάζει φέτος για σένα στο Dancing; Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά, νιώθω ακόμα πιο έτοιμη και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε! Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ζείτε κάθε Κυριακή ένα μοναδικό show με πολύ κέφι και συναρπαστικές στιγμές.

Νιώθεις ότι θα είσαι πιο άνετη στα live σε σχέση με πέρσι; Η εμπειρία είναι ένας παράγοντας που παίζει ρόλο σε ό,τι κι αν κάνουμε στη ζωή μας. Είμαι σίγουρη ότι Θα τα απολαύσω τα lives!

Ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος σου;  Αυτή τη στιγμή που με ρωτάς δεν έχω καθόλου άγχος. Είναι τόσο έμπειρη η ομάδα της παραγωγής που όλοι νιώθουμε ασφάλεια  Έχω ανυπομονησία και ενθουσιασμό για να ξεκινήσουμε!

Πώς σου φαίνεται ο Κώστας Μαρτάκης που θα είναι στο backstage;  Νομίζω ότι ο Κώστας θα δημιουργήσει μία πολύ ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα backstage. Είναι πολύ άνετος !

Πόση ώρα πριν το live είσαι στο studio για να ετοιμαστείς; Θα δούμε αλλαγές στο look σου; Συνήθως είμαι εκεί γύρω στις 13:00 για να δω όλες τις τελικές πρόβες και να προετοιμαστώ. Θα δείτε εξελίξεις, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να ξεκινήσουμε (γέλια)

Έχεις δει καθόλου τους διαγωνιζόμενους, έχεις κάνει τα δικά σου προγνωστικά; Ναι, έχω παρακολουθήσει όλες τις πρόβες τους!  Τα δικά μου όμως προγνωστικά δεν μπορώ να τα αποκαλύψω. Δείτε σήμερα  την πρεμιέρα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας! (γέλια) Το επίπεδο πάντως είναι πολύ ανεβασμένο και φέτος!

Ποιο θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις πριν βγεις στον αέρα; Θα κάνω το σταυρό μου και Θα ευχηθώ σε όλους μας καλή επιτυχία!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR