counter

"Tortuga Food Bar": Opening για το πρώτο slow food bar της πολης

"Tortuga Food Bar": Opening για το πρώτο slow food bar της πολης
"Tortuga Food Bar": Opening για το πρώτο slow food bar της πολης

Όποιος είναι θαυμαστής της «διεθνούς» tortilla και του εκλεπτυσμένου street φαγητού δεν έχει παρά να επισπευτεί το νέο food  bar της πόλης, το οποίο έρχεται για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Το Tortuga Food Bar ανοίγει τις πόρτες του τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου για να μας μυήσει στη φιλοσοφία της «διεθνούς» tortilla και του εκλεπτυσμένου αλλά προσιτού street φαγητού.

Χειροποίητη – made in house καθημερινά – για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η tortilla του Tortuga αγκαλιάζει φρέσκα εποχιακά φρούτα και λαχανικά, μαζί με μία ποικιλία κρεατικών, σε ξεχωριστούς συνδυασμούς που έχει επιμεληθεί ο chef Marko Rossi, προσφέροντας το πιο διαφορετικό, πιο απολαυστικό, πιο υγιεινό και πιο value-for-money wrap της Αθήνας.

 Το Tortuga Food Bar σας περιμένει να δοκιμάσετε:

Τυλιχτές tortilla:

Tagine μοσχάρι : μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεμένο σε μαροκινά μπαχαρικά, τζίντζερ και αποξηραμένα φρούτα συνοδευόμενο με αρωματικό ρύζι Basmati.

Kebab : ζουμερό αρνί και μοσχάρι με καπνιστή πάπρικα, πάστα τομάτας και σάλτσα Εσμέ με γιαούρτι & τσίλι. Συνοδεύεται από τομάτα,αγγούρι, κρεμμύδι και μαϊντανό.

Κοτόπουλο curry : φιλέτο κοτόπουλουμαγειρεμένο σε χυμό φρούτων. Συνοδεύεται απόμαγιονέζα curry, καλαμπόκι και τραγανό μπέικον.

Kροκέτες μανιταριού : 3 είδη μανιταριούμαγειρεμένα σε κρασί, φρέσκα μυρωδικά και τυρί παρμεζάνα με σάλτσα blue cheese.

Χοιρινή πανσέτα : τραγανή, μαριναρισμένη πανσέτα σε μπαλσάμικο, σόγια, μέλι και τζίντζερ.Με stir-fry λαχανικά, μαγιονέζα από στρείδια,κάσιους, σουσάμι και φρέσκο κόλιανδρο.

Φρέσκο σπιτικό τυρί : απαλές μπάλες γιαουρτιούμε πέστο δυόσμου, ψητά λαχανικά, τοματίνια,φρέσκο δυόσμο και γλάσο από μπαλσάμικο.

Καθώς επίσης, φρεσκομαγειρεμένες σούπες ημέρας –ιδανικές για χορτοφάγους-, φρέσκιες τηγανιτές πατάτες συνοδεία homemade dips και σπιτικά γλυκά.

Το Tortuga Food Bar, σερβίρει επίσης καφέ από υψηλής ποιότητας χαρμάνι, φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών, ποικιλία από αρωματικό τσάι, κόκκινο και λευκό κρασί από βιολογικά σταφύλια, μπύρες και τέλος τοhouse cocktail του και το απολαυστικό κρεμώδες ποτόLassi σε δύο εκδοχές για να συνοδεύσετε το φαγητό σας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR