counter

Τα αγαπημένα μου χειμερινά ζευγάρια παπούτσια

Τα αγαπημένα μου χειμερινά ζευγάρια παπούτσια
Τα αγαπημένα μου χειμερινά ζευγάρια παπούτσια

Η περίοδος αυτή είναι λίγο δύσκολη όσον αφορά την επιλογή παπουτσιού. Βγαίνεις έξω με ένα λίγο πιο ανοιχτό παπούτσι και σε πιάνει η βροχή στη διάρκεια της μέρας. φοράς κάλτσες με αθλητικά και μετά έχει τόση ζέστη που το μετανιώνεις πάραυτα. θέλεις να βάλεις μια φούστα για μια βραδινή έξοδο και δεν ξέρεις αν θα φορέσεις καλσόν ή όχι.

Αυτές οι μεταβατικές εποχές δημιουργούν αυτά τα μικρά θεματάκια. Λόγω της εκπομπής έχω τη δυνατότητα να βλέπω ποια είναι τα παπούτσια που θα φορεθούν φέτος το χειμώνα (γιατί αλλιώς με ένα ζευγάρι αθλητικά θα κυκλοφορούσα συνέχεια) και στις φωτογραφίες σας παρουσιάζω τρία από τα κομμάτια που πραγματικά με ενθουσίασαν. Το ένα ζευγάρι είναι αυτά τα μπλε ancle boots που από την πρώτη στιγμή που τα είδα τα ερωτεύτηκα. Είναι άνετα, ιδιαίτερα και κάνουν ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο κομψό.

Το δεύτερο είναι αυτά τα μαύρα μποτάκια που ταιριάζουν φανταστικά με φορεματάκια, αλλά και με τζιν, μακριές φούστες, στενά παντελόνια ακόμα και με φόρμες. Το τρίτο είναι οι flat μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο που μπορείς να τις φορέσεις με κολάν, φούστες και φορέματα.

Νομίζω πως είναι τρία βασικά κομμάτια που αν τα έχουμε στη ντουλάπα μας σίγουρα θα μπορέσουμε να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς!!!

Και να θυμάστε... είναι μια μεταβατική περίοδος... φορέστε αυτά που θα σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα και όμορφα και σίγουρα έτσι όμορφη θα σας βλέπουν και οι άλλοι!!!


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR