counter

"Σόφη" από το Dolce Vita: Δείτε πως είναι σήμερα, ποζάρει με την 25χρονη κόρη της!

"Σόφη" από το Dolce Vita: Δείτε πως είναι σήμερα, ποζάρει με την 25χρονη κόρη της!
"Σόφη" από το Dolce Vita: Δείτε πως είναι σήμερα, ποζάρει με την 25χρονη κόρη της!

Πάνε χρόνια από τότε που η σειρά "Dolce Vita" καθήλωνε τους τηλεθεατές του Mega. Όλοι όμως εξακολουθούν να θυμούνται τους ηθοποιούς της σειράς, κάποιοι από τους οποίους είναι περισσότερο απομακρυσμένοι από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η θρυλική “Σόφη”, κατά κόσμον Γαλήνη Τσεβά, φωτογραφήθηκε με την εικοσιπεντάχρονη κόρη της στο περιοδικό “Like” και στην συνέντευξή της στον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα μίλησε για την ζωή της σήμερα, αλλά και το πώς είναι να είσαι ανύπαντρη μητέρα. “Μια χαρά! Πώς να ‘ναι; Βασικά κρατάμε το “μητέρα” το “παιδί”, το “οικογένεια”, το “υγεία”. Το “ανύπαντρη μητέρα” είναι ένας χαρακτηρισμός παλιομοδίτικος και φθηνός. Σιγά τη διαφορά, who cares τη σήμερον ημέρα; Δεν έρχονται σε όλους τους ανθρώπους τα πράγματα και οι ανάγκες με την ίδια σειρά, ούτε την ίδια ώρα. Τώρα, άμα έρθει και για μένα η ώρα η καλή και γίνω κι εγώ παντρεμένη μητέρα, θα μπορώ ίσως να κάνω την σύγκριση. Προς το παρόν ούτε καν με απασχολεί.

Στην φήμη που λέει πως η κόρη της δεν έχει μάθει ποτέ για τον πατέρα της η ίδια απαντά πως: “Δεν ξέρω γιατί έχει γραφτεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι το παιδί γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας της, απλά δεν έχουμε οικογενειακές σχέσεις. Και έτσι ίσως να είμαστε καλύτερα. Είναι όλα τακτοποιημένα.”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR