counter

"Τα Καρντάσιανς": Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα τους

Πρεμιέρα έκαναν τα "Καρντάσιανς" το βράδυ της Τρίτης 21 Οκτωβρίου, στις 23:15 στον ΑΝΤ1!

Η τηλεοπτική παρέα του Γρηγόρη Αραούτογλου, της Μαρίας Μπεκατώρου και του Δημήτρη Σταρόβα, καλησπέρισαν το τηλεοπτικό κοινό βγαίνοντας αυτή τη φορά ζωντανά από τα studio Kάππα και πιο συγκεκριμένα, από το νέο τους, ανανεωμένο τηλεοπτικό σπίτι. 

Στην έναρξη της πρώτης live εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε χαρακτηριστικά: "Ήταν μια τεράστια επιθυμία, είναι τεράστια η διαφορά ένος ζωντανού, με ένα μαγνητοσκοπημένο. Έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα, όπως τον ανανεωμένο Δημήτρη, ο οποίος έβαλε δύο κιλά από πέρισι. Για τη Μαρία δεν σας λέω τίποτα, θα το καταλάβετε μόνοι σας. Θαυμάστε το σπίτι μας! Πιο ζεστό και πιο φιλόξενο από ποτέ. Έχουμε ετοιμάσει διάφορες στήλες και τι συνέβη όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν μακριά από εσάς". 

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι του έλειψε πολύ η παρουσίαση της ζωντανής εκπομπής, μετά από τόσα χρόνια που έχει να συμβεί αυτό. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε και μια από τις νέες στήλες της εκπομπής, η οποία είναι τηλεοπτικά σκετσάκια και για την παρουσίαση τους, πήρε προηγουμένως την... άδεια του Αντώνη Κανάκη. 

Δείτε το VIDEO με την πρεμιέρα των Καρντάσιανς αλλά και μια μικρή γεύση από τα χιουμοριστικά σκετσάκια της τηλεοπτικής παρέας! 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR