counter

Μαρία Μπεκατώρου: Μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα των "Καρντάσιανς"

Μαρία Μπεκατώρου: Μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα των "Καρντάσιανς"
Μαρία Μπεκατώρου: Μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα των "Καρντάσιανς"

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Μαρία Μπεκατώρου

Πρεμιέρα κάνουν απόψε στις 23.15 τα "Καρντάσιανς" στον ΑΝΤ1 και η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR λίγες ώρες πριν πέσει το σήμα της -ζωντανής πια- εκπομπής. Καλεσμένος στην πρεμιέρα θα είναι ο Νίκος Βέρτης σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη και μάλιστα ζωντανή!

Τι αλλάζει φέτος στην εκπομπή; Το ότι είναι ζωντανή! Θα μας δείτε σε ρόλους που δε μας έχετε ξαναδεί και δεν έχετε συνηθίσει. Θέλουμε να είναι πιο άμεση η εκπομπή και να αρέσει στον κόσμο. Όλα γίνονται για να περνάει όμορφα ο κόσμος. Θα προσπαθήσουμε επίσης να έχουμε ωραίους καλεσμένους που αρέσουν. Είναι κι αυτοί μέρος της επιτυχίας της εκπομπής.

Γιατί φέτος ζωντανό; Το θέλαμε από πέρσι το ζωντανό. Είναι εντελώς διαφορετική η εκπομπή live και νομίζω πως θα πάμε καλύτερα.

Δε θα έχεις περισσότερο άγχος; Έχω άγχος αλλά είμαι σίγουρη τόσο για τον Γρηγόρη και το Δημήτρη, όσο και για τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Η αδρεναλίνη του ζωντανού είναι άλλο πράγμα! Θα έχω τρομερό άγχος αλλά είμαι πιο σίγουρη. Θα πάω από νωρίς στο studio για να είμαι έτοιμη και όσο πιο σίγουρη γίνεται. Θα έρθει και ο σύζυγός μου στο πλατό.

Στις ζωντανές εκπομπές όμως θα πρέπει να εκμαιεύσετε πιο γρήγορα πράγματα από τον καλεσμένο σας, κάτι που στις μαγνητοσκοπημένες γινόταν στο μοντάζ. Καταλαβαίνω αυτό που λες. Ο Γρηγόρης είναι τόσο έμπειρος, έχει πάρει χιλιάδες συνεντεύξεις, οπότε δεν νομίζω να δυσκολευτούμε.

Τα Καρντάσιανς

Θα μπορούσε να υπάρξει εκπομπή αν έλειπε φέτος κάποιος από τους τρεις; Όχι! Είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι κι έχουμε δέσει. Ο κόσμος αγαπά και τους τρεις.

Πώς θα είναι αυτή η σεζόν για σένα; Πολύ φορτωμένη! Από τα μισά μάλιστα πουθα ξεκινήσει το "Your face sounds familiar", θα κάνω 4 μέρες την εβδομάδα ζωντανή εκπομπή και μάλιστα βραδινό! Ζορικό ακούγεται, αλλά μου αρέσει να δουλεύω! Μακάρι να πάει καλά. Είχα συνηθίσει να κάνω πρωινό για είκοσι χρόνια και τώρα κάνω βραδινό. Βέβαια για μένα δεν έχει καμία διαφορά.

Περιμένεις τις κριτικές την επόμενη μέρα; Τα έχουμε μάθει τώρα πια... Ακούω κριτικές, διαβάζω αυτά που θα γραφτούν, αλλά ξέρω να φιλτράρω όσα με αφορούν.

Ένα θετικό κι ένα αρνητικό στοιχείο για τον Γρηγόρη; Νιώθεις τηλεοπτική ασφάλεια μαζί του. Το κακό είναι ότι σκέφτεται πολλά πράγματα ταυτόχρονα και δεν μπορώ να τον ακολουθήσω! (γέλια)

Ένα θετικό κι ένα αρνητικό στοιχείο για τον Δημήτρη; Είναι εξαιρετικά καλός, και τηλεοπτικά και ως καλλιτέχνης. Πολύ ταλαντούχος. Για να δούμε όμως αν θα αργεί τώρα που θα είμαστε ζωντανά... (γέλια) Μέχρι στιγμής έχει δείξει καλά δείγματα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR