counter

"Τρίχες": Όλα όσα θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο

"Τρίχες": Όλα όσα θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο
"Τρίχες": Όλα όσα θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο

Την Τρίτη, 21 οκτωβρίου 2014 παρακολουθήστε το 3ο επεισοδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1!

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του κορυφαίου διδύμου της ελληνικής μυθοπλασίας, Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, και η λίστα των βασικών πρωταγωνιστών περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς.

Η σειρά «Τρίχες», είναι ένα κωμικό και σατυρικό σχόλιο που μέσα από την εύθυμη πλευρά της κωμωδίας, προβάλλει εύστοχα όσα συμβαίνουν στο περίφημο κομμωτήριο «Sex & The Hair». Εκεί όπου άντρες και γυναίκες κάθονται για ένα γρήγορο καλλωπισμό και μπροστά στο πιστολάκι των κομμωτών ανοίγουν την ψυχή τους. Έτσι, το κομμωτήριο μετατρέπεται σε “εξομολογητήριο” και γίνεται ο καθρέφτης της εποχής μας.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές βιώνουν καθημερινές αλλά και ακραίες καταστάσεις, οι οποίες κορυφώνονται με την παρουσία ενός ή δύο guest σε κάθε επεισόδιο. Παράλληλα, ξετυλίγονται με μοναδικό χιούμορ οι διαπροσωπικές σχέσεις των πρωταγωνιστών.

Αυτήν την Τρίτη στις 22:15, απολαύστε το 3ο επεισόδιο στον ΑΝΤ1!

3o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Το κομμωτήριο της Καιτούλας ζει πλέον στιγμές δόξας… Πλήθος γυναικών συρρέουν για να δουν από κοντά το μετρ Τζιοβάνι και άφθονα χρήματα γεμίζουν τα ταμεία. Επειδή όμως όλα τα θαύματα κρατάνε τρεις μέρες – την τέταρτη εμφανίζεται ο πατέρας του μετρ για να τους θυμίσει την αξία και κυρίως την τιμή της αλήθειας…  Ο Θανάσης, πατέρας του Τζιοβάνι έρχεται ως ευπρεπές λαμόγιο και ζητάει μερίδιο από τα κέρδη του κομμωτηρίου! Οι συνέπειες αυτού του εκβιασμού… θα προκαλέσουν γέλια!

Απολαύστε τις «Τρίχες»… κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 22:15, μόνο στον ΑΝΤ1!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΕΝΑΡΙΟ/ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέξανδρος Ρήγας- Δημήτρης Αποστόλου

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκος Μουτσινάς, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αντώνης Βλοντάκης, Παρθένα Χοροζίδου, Τόνυ Δημητρίου, Σοφία Μανωλάκου, Μιράντα Ζαφειροπούλου, Χριστίνα Θεοδωροπούλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR