counter

Άκης Πετρετζίκης: "Θα ήθελα να παντρευτώ αλλά..."

Άκης Πετρετζίκης: "Θα ήθελα να παντρευτώ αλλά..."
Άκης Πετρετζίκης: "Θα ήθελα να παντρευτώ αλλά..."

Άκης Πετρετζίκης Demy

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Demy είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz και όχι άδικα. O Άκης Πετρετζίκης σε συνέντευξη που έδωσε στο “Thema People”, αναφέρθηκε στην σχέση του με την Demy και μάλιστα με πολύ τρυφερά λόγια. «Η Demy είναι η κοπέλα μου, είναι η προσωπική μου ζωή», δήλωσε και συνεχίζει, «Κάποια στιγμή, όταν αποφασίσω ότι είμαι έτοιμος να κάνω παιδιά, θα ήθελα να παντρευτώ, αλλά τώρα έχω πολλή δουλειά»

Σχετικά με την αναγνωρισιμότητα των ίδιων και της σχέσης τους ο Άκης Πετρετζίκης δήλωσε πως: «Θέλω να πιστεύω, ότι και ο Άκης από το “Master Chef” να μην ήμουν, αν γνώριζα κάπου τη Δήμητρα, η Δήμητρα θα επέλεγε να ήταν μαζί μου. Απ’ την άλλη, είτε ήταν τραγουδίστρια η Δήμητρα είτε υπάλληλος σε γραφείο, εγώ θα ήθελα να ήμουν μαζί της»

Όσον αφορά τη ζήλεια στη σχέση τους, ο “Master Chef” είναι σαφής. «Το κινητό μου είναι μονίμως πάνω στο τραπέζι. Το ίδιο και το δικό της. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι ο ένας από τον άλλον. Αν αρχίσεις να φοβάσαι, τότε πρέπει να χωρίσεις».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR