counter

"Με αγάπη": Καθημερινά στις 12:50 στον ΑΝΤ1

"Με αγάπη": Καθημερινά στις 12:50 στον ΑΝΤ1
"Με αγάπη": Καθημερινά στις 12:50 στον ΑΝΤ1

Μαρί Κυριακού

Η εκπομπή «Με αγάπη» που παρουσιάζει και επιμελείται η Μαρί Κυριακού, συνεχίζει να προσφέρει και φέτος αισιοδοξία και πολύτιμη βοήθεια.

Με περισσότερα από 3.000 προϊόντα τροφοδοτήθηκαν ιδρύματα και Σωματεία μέσα από την συνεργασία  της εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» με τη Brandsgalaxy. Γι’ αυτήν τη σύμπραξη αγάπης μας ενημερώνει η Μαρί Κυριακού τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου.

Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Το Συνέδριο με θέμα «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ- Μοναδικό Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς- Η Επιστροφή των Μαρμάρων» είχε ως στόχο του την ανάδειξη της σημασίας της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα μας.

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για την Γραμμή ΜΕ ΑΓΑΠΗ που συνεχίζει τη λειτουργία της για 4η συνεχόμενη χρονιά. Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ έχει ενισχύσει οικονομικά 35 Ιδρύματα και Σωματεία συνολικά προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο τους.

Η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου τη μη κυβερνητική οργάνωση «Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων» στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για εκπαιδευτικά βιωματικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που έχουν ως στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών υγείας.

Τέλος, το Μαραθώνιο «Greece Race for the Cure» που διοργάνωσε για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» παρουσιάζει η Μαρί Κυριακού την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με σκοπό να αφυπνίσει τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR