counter

Η τραγουδίστρια είχε γενέθλια και της έκαναν έκπληξη πάνω στην πίστα

Η τραγουδίστρια είχε γενέθλια και της έκαναν έκπληξη πάνω στην πίστα
Η τραγουδίστρια είχε γενέθλια και της έκαναν έκπληξη πάνω στην πίστα

Γενέθλια για τη Χριστίνα Σάλτη! Η Χριστίνα Σάλτη στις 20 Οκτωβρίου γιορτάζει τα γενέθλιά της και οι καλοί της συνάδελφοι στο νυχτερινό κέντρο Posidonio δεν μπορούσαν παρά να της οργανώσουν μια μεγάλη έκπληξη για να τα γιορτάσουν όλοι μαζί! Το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Μαρτάκης την υποδέχτηκε για τo ντουέτo τους τραγουδώντας της το «Happy Birthday» με τη συνοδεία τούρτας. Μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, τον ευχαρίστησε κι έσβησε το κεράκι.

Όλοι οι καλλιτέχνες της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στα καμαρίνια επιφυλάσσοντάς της και party- έκπληξη. Τις καλύτερες ευχές δέχθηκε κι από τον leader του σχήματος, Κωνσταντίνο Αργυρό. Στο Posidonio διασκέδασε η ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο "Μπρούσκο" -τώρα την απολαμβάνουμε στη σειρά "ΡΟΥΑ ΜΑΤ" του ΑΝΤ1- καθώς και η ηθοποιός Ιωάννα Λαμπροπούλου που συμμετέχει στο  "ΡΟΥΑ ΜΑΤ", επίσης.

Με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Κώστα Μαρτάκη διασκέδασαν οι  Γιώργος Πολυχρονίου, οι Otherview αλλά κι ο Ησαίας Ματιάμπα που τραγούδησε κιόλας όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός του παραχώρησε το μικρόφωνο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR