counter

Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τηλεοπτικό της βήμα

Πριν από λίγο η Ναταλία Γερμανού ήταν σε ζωντανή σύνδεση στη εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη στο κανάλι Ε, που πλέον αποτελεί και την δική της επαγγελματική στέγη.

Η Ναταλία Γερμανού ήταν ευδιάθετη και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πολυαναμενόμενη εκπομπή της.

Έτσι, αποκάλυψε ότι η νέα της εκπομπή που θα έχει τίτλο «Μη χανόμαστε»  θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και ώρα 21.15. Σαν θεματολογία η εκπομπή θα πραγματεύεται ανθρώπους οι οποίοι βγήκαν στην τηλεόραση, έκαναν το «μπαμ» και μετά εξαφανίστηκαν. Πιο συγκεκριμένα, θα αναζητήσουν τόσο εικόνες από το παρελθόν τους όσο και από το παρόν τους και την καθημερινότητα τους. Όπως δήλωσε και η ίδια, η εν λόγω εκπομπή ήταν σκέψη του καναλιού και όχι δική της.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ καθώς, η Ναταλία Γερμανού από τον Δεκέμβριο «πρώτα ο Θεός» όπως η ίδια είπε θα έχει και δεύτερη εκπομπή, όπου και θα είναι ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο θα δίνει πολλά χρήματα στους παίκτες του.

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού δεν παρέλειψε μέσα από τις σχετικές ερωτήσεις να μιλήσει για τον ΑΝΤ1, λέγοντας πως δεν ένιωθε πλήρης σε αυτό που έκανε και έφταιγε η ίδια πιο πολύ όχι οι άνθρωποι που την πλαισίωναν. Και φυσικά αναφέρετε για την εκπομπή « Η Γέρμανού ξανάρχεται».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: Ναταλία Γερμανού: Με ποιον πρώην της πήγε στο θέατρο;

Διαβάστε περισσότερα: "Είναι πλέον οριστικό. Η Ναταλία Γερμανού δεν ξανάρχεται στον ΑΝΤ1"


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR