counter

Αναλυτικά ο καιρός της Τετάρτης!

Αναλυτικά ο καιρός της Τετάρτης!
Αναλυτικά ο καιρός της Τετάρτης!

Καιρός

Την Τετάρτη η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς καις τα σταδιακά νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και περιορισμένη ορατότητα κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες και στα Ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 καις το Ιόνιο σταδιακά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: Antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR