counter

Ο γάμος του Justin Timberlake με την Jessica Biel

Ο γάμος του Justin Timberlake με την Jessica Biel
Ο γάμος του Justin Timberlake με την Jessica Biel

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Στις 19 Οκτωβρίου του 2012, ο τραγουδιστής Justin Timberlake παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και Αμερικανίδα ηθοποιό Jessica Biel, στην πόλη Puglia της Ιταλίας.

Το ροζ νυφικό της Jessica Biel ήταν σχεδιασμένο από τον οίκο Giambattista Valli και είχε πολλά στρώματα από τούλι που το έκαναν ακόμη πιο ονειρικό. Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της, είχαν την υπογραφή του οίκου κοσμημάτων Martin Katz ενώ το πέπλο της, είχε απλικαρισμένα μαργαριτάρια από την τιάρα που φορούσε η γιαγιά της την ημέρα του γάμου της. Ο Justin Timberlake φορούσε ένα κλασικό, μαύρο κοστούμι από τον οίκο Tom Ford.

Καθώς η νύφη διέσχιζε τον διάδρομο, ο Justin Timberlake της αφιέρωσε ένα τραγούδι που είχε γράψει για εκείνη και την αγάπη τους. Τη γαμήλια τελετή πραγματοποίησε ο Bill Purple, σε ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό υπό το φως των κεριών. Λίγο πριν τη γαμήλια δεξίωση οι καλεσμένοι απόλαυσαν ορεκτικά με αστακό και μίνι σαλάτες, λίγο πριν περάσουν στον χώρο της δεξίωσης για το κυρίως γεύμα. Το μενού περιλάμβανε τέσσερα πιάτα με μπριζόλες αλλά και λαβράκι, ενώ η γαμήλια τούρτα ήταν μια μίξη αμύγδαλου και καρύδας.

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel πέρασαν το μήνα του μέλιτος στην Αφρική κάνοντας σαφάρι στο ιδιωτικό καταφύγιο Serengeti. 

Πηγή φωτογραφιών: HELLO 

Διαβάστε επίσης: Τριήμερο bachelor party! Όλες οι λεπτομέρειες (Δείτε φωτογραφίες)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR