counter

O γάμος της Ellen DeGeneres με την Portia de Rossi

O γάμος της Ellen DeGeneres με την Portia de Rossi
O γάμος της Ellen DeGeneres με την Portia de Rossi

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Η παρουσιάστρια Ellen De Generes και η Aυστραλέζα ηθοποιός Portia de Rossi παντρεύτηκαν στην 22.000.000 ευρώ βίλα τους στο Beverly Hills, στις 16 Αυγούστου του 2008. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με μόλις 19 καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της Ellen De Generes, Betty αλλά και της Portia de Rossi, Maggie. 

Και οι δύο «νύφες», φόρεσαν δημιουργίες του οίκου Zac Posen. Η μεν Ellen De Generes επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο με ασορτί γιλέκο το οποίο συνδύασε με λευκό παντελόνι, η δε Portia de Rossi, ένα εξώπλατο, ροζ τούλινο φόρεμα.

Οι δύο γυναίκες κάθισαν σε μαξιλάρες στο πάτωμα μπροστά από τον συγγραφέα Wayne Dyer, ο οποίος πραγματοποίησε τη γαμήλια τελετή. Αφού αντάλλαξαν γραπτούς όρκους- τους οποίους μάλιστα έγραψαν οι ίδιες η μία για την άλλη- διέσχισαν χέρι – χέρι τον διάδρομο που οδηγούσε στο σκεπαστό αίθριο όπου θα πραγματοποιούνταν η δεξίωση.

Το γαμήλιο τραπέζι ήταν διακοσμημένο με τριαντάφυλλα από το Εκουαδόρ αλλά και ντάλιες που έκαναν ακόμη πιο ρομαντικό το όλο σκηνικό.

Το μενού που απόλαυσαν οι καλεσμένοι επιμελήθηκε ο προσωπικός σεφ της Ellen De Generes, David Silberkleit και ήταν βασισμένο στη vegan κουζίνα, καθώς η παρουσιάστρια και η σύζυγός της Portia de Rossi, είναι vegans.

Η γαμήλια red velvet τούρτα, δημιουργήθηκε από τα ζαχαροπλαστεία Sweet Lady Jane και κόπηκε και από τις δύο γυναίκες με τον παραδοσιακό τρόπο. 

Ο πρώτος χορός της Ellen De Generes και της Portia de Rossi έγινε με το κομμάτι "Ribbon in the Sky", από τον Stevie Wonder, μπροστά σε ένα μαγευτικό σκηνικό με το φωτισμένο κέντρο της πόλης του Los Angeles.

Οι νεόνυμφες έμειναν στο Los Angeles μετά το γάμο τους, ενώ την επόμενη ημέρα απόλαυσαν το γεύμα τους στο δημοφιλές εστιατόριο της California, Real Food Daily.

Διαβάστε επίσης: Το βίντεο που θέλατε να δείτε: Η Kim Kardashian μπουγελώθηκε από την Ellen De Generes

Διαβάστε επίσης: Το ρετιρέ της Ellen DeGeneres αξίας 16 εκατομμυρίων δολαρίων


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR