counter

Ο χλιδάτος γάμος της Kim Kardashian με τον Kanye West

Ο χλιδάτος γάμος της Kim Kardashian με τον Kanye West
Ο χλιδάτος γάμος της Kim Kardashian με τον Kanye West

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Στις 21 Μαΐου του 2014, η Kim Kardashian παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Kanye West, κάνοντας έναν ονειρεμένο και χλιδάτο γάμο στην Φλωρεντία, ο οποίος φημολογείται ότι κόστισε στην celebrity 2.000.000 ευρώ. Η Kim Kardashian φόρεσε ένα λευκό Givenchy Haute Couture νυφικό το οποίο ήταν ειδική παραγγελία, ενώ τα παπούτσια της είχαν την υπογραφή του οίκου Balmain. Τα μακριά κυματιστά μαλλιά της επιμελήθηκε ο hair stylist των επωνύμων, Chris McMillan. Ο γαμπρός φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν Givenchy και η κόρη τους North η οποία τους συνόδευε, ένα χειροποίητο φόρεμα από τον ίδιο οίκο, στο ίδιο ύφος με το νυφικό της μαμάς της.

Η Kim Kardashian περπάτησε σε έναν διάδρομο κρατώντας το μπράτσο του πατριού της Bruce Jenner, υπό τις μελωδίες της σερενάτας του Ιταλού τενόρου Andrea Bocelli. Τον γάμο τέλεσε ο Rich Wilkinson και το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους πίστης και αιώνιας αφοσίωσης μπροστά σε γιγοντοαφίσες διακοσμημένες με λευκά λουλούδια, όπως γαρδένιες, παιώνιες και τριαντάφυλλα που είχε κάνει ειδική παραγγελία η Kim Kardashian από το Βέλγιο και το Παρίσι. Τον floral τοίχο μάλιστα δημιούργησε ο Thierry Boutemy και σύμφωνα με ανθρώπους από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού, η ιδιαίτερη αυτή δημιουργία κόστισε πάνω από 80.000 ευρώ στην celebrity. Μετά το τέλος του μυστηρίου, η Kim Kardashian έβγαλε το νυφικό και φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα από τον οίκο Balmain.

Το γαμήλιο δείπνο επιμελήθηκε το εστιατόριο τριών αστέρων Michelin Giorgio Pinchiorri και περιλάμβανε φιλέτο πεσκανδρίτσας με κρούστα από αρωματικά βότανα, πολτοποιημένη σελινόριζα, σπιτικά ζυμαρικά mezzelune -τα οποία ήταν γεμιστά με ανθότυρο, θυμάρι και μαντζουράνα- και μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα brunello di Montalcino. Οι 200 καλεσμένοι δείπνησαν σε ένα αυτοκρατορικό μαρμάρινο τραπέζι με εκπληκτική θέα στην Φλωρεντία ενώ τα ονόματά τους, ήταν σκαλισμένα στο τραπέζι. Η γαμήλια τούρτα δεν θα μπορούσε να μην είναι εξίσου εντυπωσιακή! Η Kim Kardashian επέλεξε μια επταώροφη τούρτα με λευκή βάση, η οποία είχε στρώσεις με φρούτα, λευκό γλάσο και φύλλα χρυσού στη διακόσμηση.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West, πέρασαν το μήνα του μέλιτος στην Ιρλανδία, στη Σκωτία και στο Puerto Vallarta.

Διαβάστε επίσης: Δείτε την επίσημη γαμήλια φωτογραφία Kardashian - West με την κόρη τους

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR