counter

Ελένη Μενεγάκη: Το χρονικό της τέταρτης εγκυμοσύνης της

Ελένη Μενεγάκη: Το χρονικό της τέταρτης εγκυμοσύνης της
Ελένη Μενεγάκη: Το χρονικό της τέταρτης εγκυμοσύνης της

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες κάνουν λόγο για τέταρτη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη, με ιατρικούς κύκλους να το επιβεβαιώνουν αλλά και την Ελένη Μενεγάκη να μιλάει στην εκπομπή της για "λιακάδες στην ψυχή" και για "κιλάκια" που ίσως πάρει. Σίγουρα πάντως δεν είναι τερτίπια για χάρη της τηλεθέασης, όπως ίσως κάποιοι να σκεφτούν, αφού η μεγάλη "αντίπαλος" της Ελένης, εκείνη για την οποία προτού ξεκινήσει φέτος γράφονταν κείμενα και ειδικότερα για τον "επικείμενο τηλεοπτικό πόλεμο' μεταξύ τους, φαίνεται προς το παρόν να έχει νικηθεί κατά κράτος.

Ιατρικοί κύκλοι, ωστόσο, αναφέρουν στο "Thema People" ότι πράγματι η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος, διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως πολύ συχνά επισκέπτεται πια το γυναικολόγο της. Άλλωστε, η ίδια ποτέ δεν έκρυψε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της την επιθυμία της να κάνει άλλο ένα παιδί με τον άνδρα που έχει στο πλάι της τα τελευταία 4 χρόνια, κι ως παραδοσιακή γυναίκα, έχει εκφράσει πρόσφατα στην εκπομπή της, με καλεσμένη τη Βίκυ Καγιά, απορίες για τη διαδικασία τέλεσης γάμου στο εξωτερικό.

Είχε ξαφνιαστεί μάλιστα με το γεγονός ότι στη Γαλλία αρκούν μόνο τα δύο διαζευκτήρια και οι ταυτότητες προκειμένου να γίνει ένας γάμος. Δικοί της άνθρωποι λένε ότι τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να έχει ξαναβρεί την παλιά της καλή διάθεση, το κέφι και τον αυτοσαρκασμό που φαινόταν να έχει χάσει τον Αύγουστο. "Η Ελένη έχει ζήσει την επώδυνη διαδικασία του να είσαι έγκυος και να χάνεις το παιδί, κάτι άλλωστε που και η ίδια παραδέχθηκε δημόσια στην εκπομπή της, οπότε σε αυτή την περίπτωση, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη ότι έχει φτάσει πια στα 45, θα είναι πολύ προσεκτική στις δηλώσεις και σε τυχόν ανακοινώσεις που θα κάνει σχετικά με το συγκεκριμένο- πολύ προσωπικό της- ζήτημα. Πάντως, είχαμε πολύ καιρό να δούμε την Ελένη να τριγυρνάει τόσο χαμογελαστή στους διαδρόμους του ισογείου του Studio Pro, εκεί όπου βρίσκεται και το καμαρίνι της" δηλώνει άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. 

ΠΗΓΗ:  Πρώτο Θέμα 

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Ήρθε ο γιος της στο πλατό;


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR