counter

Νικηφόρος: "Έχω υπάρξει τυχερός στον έρωτα"

Νικηφόρος: "Έχω υπάρξει τυχερός στον έρωτα"
Νικηφόρος: "Έχω υπάρξει τυχερός στον έρωτα"

Νικηφόρος

Ο Νικηφόρος που μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single  «Μόνος μου» από την «Heaven» μίλησε το περιοδικό OK! και στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη για τις θαυμάστριες του και φυσικά για το εάν θα μπορούσε ποτέ να κάνει σχέση από τον ίδιο χόρο.

Θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα από τον ίδιο χώρο;  Με τίποτα. Με τρελαίνει πως όλοι βρίσκουν γυναίκες από τον ίδιο χώρο. Πιστεύω πως σε ένα μεγάλο ποσοστό γίνεται με το ζόρι, για να υπάρχει θέμα στα media. Εγώ θέλω μια γυναίκα που θα αντισταθμίζει τη δική μου τρέλα. Επίσης, στον κλάδο αυτόν το γυναικείο φύλο αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τον κόσμο. Μια τραγουδίστρια που θα βγει στη σκηνή, δεν θα κοιτάξουν αν τραγουδάει ή όχι. Κάποιοι κοιτάζουν πρόστυχα και αυτό δεν θα το ήθελα για την κοπέλα μου. Είμαι πουριτανός σε αυτά.

Σε έχει φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση θαυμάστρια σου; Αν έρθει στο καμαρίνι και αισθανθώ πως έχει συγκεκριμένο σκοπό, είναι σαν να μου την πέφτει άσχημα και δεν μου αρέσει. Τοπ αντιμετωπίζω με ευγένεια. Προτιμώ να με θαυμάζουν ως τραγουδιστή , παρά ως γκόμενο. Όταν τραγουδάω, κάνω τη δουλειά μου. Θα ασχοληθώ με « πειρασμούς» όταν βγω για ένα ποτό εκτός επαγγελματικού χώρου. Από την άλλη, δεν μπορώ να αποκλείω σχέση με θαυμάστρια. Μπορεί να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Σίγουρα όμως προτιμώ να γνωρίσω μια γυναίκα σε συνθήκες εκτός επαγγελματικού περιβάλλοντος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR