counter

Νίκος Μουτσινάς: "Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, άσχετο από το σίριαλ"

Νίκος Μουτσινάς: "Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, άσχετο από το σίριαλ"
Νίκος Μουτσινάς: "Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, άσχετο από το σίριαλ"

Νίκος Μουτσινάς

Συνέντευξη στο Mytv και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στην σειρά "Τρίχες" αλλά και για το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1, το οποίο είναι εν ισχύ, ανεξάρτητα με την σειρά. 

Τη σεζόν 2008-2009 παρουσίαζες στον ΑΝΤ1 τον «Πρωινό καφέ». Πέντε χρόνια μετά, επιστρέφεις στο ίδιο κανάλι με την ιδιότητα του ηθοποιού. Δεν έχω πολλή επαφή με τον ΑΝΤ1. Έχω μιλήσει με τον Γιάννη Λάτσιο, έχουμε ένα συμβόλαιο άσχετο από το σίριαλ, αλλά αισθάνομαι μια χαρά. Όταν ήμουν εγώ στον ΑΝΤ1 και έκανα τον «Πρωινό καφέ», είχα ένα ολόκληρο βάρος να φέρω εις πέρας. Τώρα, έχω ένα κομμάτι από αυτό, αφού είναι όλο πάνω στον Αλέξανδρο Ρήγα που το γράφει και τον Δημήτρη Αποστόλου που το μοντάρει κ.λπ. Είναι δικές τους αγωνίες. Εγώ πηγαίνω εκεί και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Ισχύει ότι έχεις κάνει συζητήσεις για να είσαι στην κριτική επιτροπή του «Your face sounds familiar III»; Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε συμφωνία, αλλά είμαστε και οι δύο πλευρές θετικές. Ούτως ή άλλως, είναι για αργότερα, οπότε το έχουμε αφήσει ανοιχτό. 

Διαβάστε επίσης: Ο Νίκος Μουτσινάς για Ηλιάκη - Καινούργιου - Σπυροπούλου - Καραβάτου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR