counter

Rewind - Ο λαμπερός γάμος της Σίσσυς Φειδά!

Rewind - Ο λαμπερός γάμος της Σίσσυς Φειδά!
Rewind - Ο λαμπερός γάμος της Σίσσυς Φειδά!

Η Σίσσυ Φειδά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδρίτσο το βράδυ του Σαββάτου 4 Οκτωβρίου 2014, στη Μύκονο. Ο γάμος τελικά δεν έγινε στο εκκλησάκι του Άγιου Στέφανου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο αλλά οι καλεσμένοι τελευταία στιγμή ενημερώθηκαν πως θα γίνει στον Άγιο Ιωάννη. Αυτό συνέβη για να αποτρέψουν τους paparazzi και τις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί στο νησί για να καλύψουν το μυστήριο.

Παρόλαυτα, ο γάμος μετατράπηκε σε ταινία δράσης και οι εξελίξεις είχαν και συνέχεια καθώς όταν πήγαν οι paparazzi και οι κάμερες στο σπίτι που τελέστηκε ο γάμος στη περιοχή του Αγίου Ιωάννη, είχαν κλείσει και τον δρόμο που ήταν δημόσιος.

Η Σίσσυ Φειδά επέλεξε να φορέσει στον γάμο της ένα μακρύ λευκό νυφικό Μi Ro από δαντέλα ενώ τα μαλλιά της επέλεξε να τα πιάσει πάνω. Το μακιγιάζ της διακοσμήτριας, επιμελήθηκε η Κερασία Κούη και τα μαλλιά της χτένισε ο Βασίλης Στρατηγός. Μετά την τελετή το ζευγάρι μετέβη στο ξενοδοχείο όπου θα γινόταν το γαμήλιο πάρτυ, στο εστιατόριο του γαμπρού, ένα πάρτυ γεμάτο χορό και μουσική. Ο Τonis Sfinos ήταν guest στη λαμπερή βραδιά και έκανε θεαματική είσοδο στο χώρο της δεξίωσης μαζί με τον γαμπρό, Γιώργο Ανδρίτσο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR