counter

Miss Ellen Life Κεφάλαιο 21: Τάσεις, τάσεις και... προτάσεις

Miss Ellen Life Κεφάλαιο 21: Τάσεις, τάσεις και... προτάσεις
Miss Ellen Life Κεφάλαιο 21: Τάσεις, τάσεις και... προτάσεις

Ελένη Τσολάκη

Σήμερα μέσα από αυτό εδώ το blog πήρα τη πάρα πολύ δύσκολη και μεγάλη απόφαση να ασχοληθώ με…. τα νύχια. Ναι καλά διαβάσατε με τα νύχια αγαπημένοι και αγαπημένες μου. Θέλεις που το θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι μιας προσεγμένης καθημερινά εμφάνισης, θέλεις που πιστεύω πως είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτά ένας άντρας σε μια γυναίκα, θέλεις ακόμα ότι τα νύχια είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτά μια γυναίκα σε μια άλλη γυναίκα, όλα τα παραπάνω δικαιώνουν την απόφαση μου να καταλήξω επιτέλους στο βαρυσήμαντο θέμα του σωστού νυχιού.

Είμαι αρκετά κλασικός άνθρωπος αν και πολύ καλά ξέρω πως δεν μου φαίνεται. Από τότε λοιπόν που πρωτοξεκίνησα και εγώ σαν κοριτσάκι να προσέχω τα άκρα μου και πιο συγκεκριμένα τα νύχια μου, με απασχολούσε το εξής ερώτημα. Κόκκινο της φωτιάς, περιποιημένο γαλλικό ή ένα χρώμα που η μόδα κατά καιρούς επιβάλλει. Δεν σας κρύβω λοιπόν πως σχεδόν πάντα καταλήγω στη δεύτερη επιλογή, μετά από κανονικό σπάσιμο νεύρων στη κοπέλα για την επιλογή μου. Εκείνη σχεδόν πάντα προσπαθεί με σημαντικά επιχειρήματα να με πείσει για τη μεγάλη αλλαγή και εγώ αν και αρχικά πείθομαι πάντα καταφεύγω στη δεδομένη λύση. Δεν ξέρω αν γι αυτό οφείλεται κάποιο παιδικό τραύμα αλλά είμαι υπέρμαχος της ιδέας πως πρέπει να έχεις πάνω σου μόνο εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια. Όπως ακριβώς και στις σχέσεις δηλαδή. Τι να το κάνεις το super trendy αγόρι αν δεν νιώθεις καλά μαζί του και δεν μπορείς να το υποστηρίξεις.

Η χαρά μου ήταν μεγάλη όταν κάνοντας μια βόλτα στα διάφορα beauty sites και blogs διαπίστωσα πως η φετινή χειμερινή μόδα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μου. Οι nude αποχρώσεις κυριαρχούν και μετά καταφεύγουμε στο ωραίο μαύρο (προσοχή μόνο αν σας το έχει κάνει ειδικός και όχι μόνες σας γιατί το αποτέλεσμα μοιάζει αστείο), και στα υπόλοιπα σκούρα χρώματα που μοιάζουν με το μαύρο. Εγώ αγαπώ ιδιαίτερα το γαλλικό γιατί μου δίνει την αίσθηση του καθαρού χεριού, συνδυάζεται με όλα και μεταξύ μας κρατάει και λίγο παραπάνω ενώ αν χαλάσει δεν φαίνεται άσχημα. Δεύτερη απόχρωση της επιλογής μου είναι το μαύρο γιατί μου φαίνεται δυναμικό και αρκετά rock.

Πάρτε μια ιδέα και ακολουθήστε την.

Γιατί μπορεί τα άκρα στη ζωή να πρέπει να τα αποφεύγουμε, αλλά τα δικά μας άκρα σίγουρα πρέπει να τα περιποιούμαστε…..

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR