counter

Νέα εκπομπή με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη στο netwix.gr

Νέα εκπομπή με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη στο netwix.gr
Νέα εκπομπή με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη στο netwix.gr

Παναγιώτης Χατζηδάκης

Έψαχνες τον ιδανικό ξεναγό στο μοναδικό κόσμο της τεχνολογίας; Ένα App Town Boy που θα σου μάθει «τη γειτονιά του» και τα μυστικά της όπως κανένας άλλος; Τον βρήκες! Και δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Χατζηδάκη που με τις συμβουλές του θα κάνει tech-up την καθημερινότητά σου!

Tech news, startups, apps, social media και … funny selfies του Παναγιώτη σε περιμένουν στο App town Boy, την ολοκαίνουρια εκπομπή του Netwix.gr, του Νο1 ιντερνετικού καναλιού!

Στο App town Boy ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μας παρουσιάζει την τεχνολογία μέσα από την καθημερινότητά του. Στα επεισόδια του App town Βoy, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μας εξηγεί τι είναι τα startups,  τεστάρει πολύ χρήσιμες εφαρμογές, βλέπει μαζί μας το θεαματικό μπουγέλωμα της Kim Kardashian, (http://goo.gl/WSkmwp), μας δείχνει τον πρώτο άνθρωπο που πήρε στα χέρια του το iphone 6 και το έσπασε (http://goo.gl/nz8Z4v) και φυσικά μας ενημερώνει για τον επόμενο hot τουριστικό προορισμό, τη σελήνη, και την μεταφορά μας εκεί με διαστημικό ασανσέρ! (http://goo.gl/Qj9kVO)

Και αν έχεις οποιαδήποτε τεχνολογική απορία μη κολλάς!!! Στείλ’ την στον Παναγιώτη με hashtag #AskPanagiotis στο www.facebook.com/netwixgr και στο www.twitter.com/apptownboy, και ο Παναγιώτης θα σου απαντήσει στα επόμενα επεισόδια!

 

Μήπως το App town Boy είναι ο νέος σου κολλητός; Μπες στο Netwix.gr και θα δεις!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR