counter

Ελένη Μενεγάκη: Αγόρασε νέο αυτοκίνητο και μάλιστα... αγροτικό!

Ελένη Μενεγάκη: Αγόρασε νέο αυτοκίνητο και μάλιστα... αγροτικό!
Ελένη Μενεγάκη: Αγόρασε νέο αυτοκίνητο και μάλιστα... αγροτικό!

Ελένη Μενεγάκη

Από τον Οδυσσέα Μητσόπουλο

Ολοένα και δυναμώνει η σχέση της Ελένη Μενεγάκη με τη φύση, αφού μετά τις αλλεπάλληλες φωτογραφίες που η παρουσιάστρια δημοσίευσε το φετινό καλοκαίρι στο account της στο Twitter, με την ίδια να επιδίδεται με χάρη σε αγροτικές εργασίες, τώρα έρχεται και η συνέχεια!  

Και για του λόγου το αληθές, η Ελένη Μενεγάκη μόλις έκανε δικό της ένα μαύρο αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan Navara, η τιμή του οποίου ξεκινάει από τα 23.640 ευρώ. Μάλιστα, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 η Ελένη Μενεγάκη έφτασε στις εγκαταστάσεις του Studio Pro οδηγώντας το νέο της απόκτημα, το οποίο σημειωτέον διαθέτει τετρακίνηση για off road καταστάσεις. 

Επίσης, η χαρά της Ελένη Μενεγάκη ήταν τέτοια, που η παρουσιάστρια του Alpha δημοσίευσε τη φωτογραφία που έβγαλε μαζί με τους συνεργάτες της εκπομπής της πάνω στην… καρότσα του αγροτικού της. Επομένως, στο εξής η Ελένη Μενεγάκη θα προτιμάει για τις μετακινήσεις της το Nissan Navara της, αφήνοντας στο γκαράζ της το λευκό Fiat 500, με το οποίο κυκλοφορούσε την περσινή χρονιά στους δρόμους της Αθήνας. Ένα νέο αυτοκίνητο για την παρουσιάστρια του καναλιού της Κάντζας, με το οποίο θα μπορεί πλέον να «οργώνει» κάθε απάτητη γωνιά της λατρεμένης της Άνδρου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR