counter

Βάσω Κολλιδά: Έγκυος κι εγώ και η κολλητή μου!

Βάσω Κολλιδά: Έγκυος κι εγώ και η κολλητή μου!
Βάσω Κολλιδά: Έγκυος κι εγώ και η κολλητή μου!

Καλημέρα σας και Καλή εβδομάδα!!!

Το σκηνικό του καιρού έχει αλλάξει, το ίδιο και η διάθεση μας. Ο Σεπτέμβρης ήταν ένας διαφορετικός μήνας που μας έδωσε μια καλή γεύση φθινοπώρου, με βροχές, τη θερμοκρασία να πέφτει και να μας κάνει να θέλουμε να περάσουμε τα απογεύματα μας χουχουλιασμένοι στον καναπέ του σπιτιού μας.

Μπαίνοντας στο όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ έντονα και να προσμένω τον μπέμπη μας. Η χαρά μου είναι διπλή, διότι η καλύτερη μου φίλη είναι και αυτή έγκυος και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε να γεννήσει. Είναι πολύ γλυκό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι μοιραζόμαστε και οι δυο το πιο όμορφο γεγονός της ζωής μας. Οι ζωές μας εξελίσσονται σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε ταίριαξαν οι χημείες μας. Περνούσαμε πολλές ώρες μαζί, βγαίναμε, κάναμε διακοπές, με λίγα λόγια ζούσαμε έντονα! Κάθε στιγμή ήταν η μια εκεί για την άλλη. Βέβαια αυτό που σε δένει με έναν άνθρωπο και θέλεις να τον έχεις στη ζωή σου, είναι το γεγονός ότι είναι πάντα ειλικρινής μαζί σου και χαίρεται στη χαρά σου. Οι πιο μεγάλοι με συμβούλευαν να μην είμαι πολύ ανοιχτή και να φιλτράρω πολύ καλά τις παρέες και τις σχέσεις μου. Δεν ξέρω αν εσείς το έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα, εγώ πάντως ακόμα προσπαθώ να επιλέγω ανθρώπους που είναι θετικοί, καλοπροαίρετοι και που μπορούν να μου προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

Αυτή την περίοδο των οκτώ μηνών είχα  ´δίπλα μου ´ την κολλητή μου (αν και μένει στα Τρίκαλα ) όπου ήταν σαν να γράφω ημερολόγιο. Ήταν ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσουν τις εκμυστηρευτώ τους φόβους και τις ανησυχίες μου. Στέλναμε φωτογραφίες η μια στην άλλη για το πως θα διακοσμήσουμε τα δωμάτια των αγοριών μας, για το τι πρέπει να κάνουμε από μήνα σε μήνα και πολλές ακόμα συμβουλές που ακούγαμε από τους γύρω μας. Ευτυχώς δεν υπήρχε άγχος από καμία πλευρά και οι μήνες έφυγαν νεράκι.

Θέλω να ευχηθώ της Μαριάννας και του Αποστολή μέσα από την καρδιά μου να έρθει με το καλό το παιδάκι τους και να είναι πάντα καλά να το μεγαλώνουν. 

Η δική μας σχέση θα είναι πάντα ξεχωριστή και ανεκτίμητη....

Σ' αγαπώ πολύ φιλενάδα μου...χχχ!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR