counter

"Αδυνατώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης της Κατερίνας Στικούδη"

"Αδυνατώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης της Κατερίνας Στικούδη"
"Αδυνατώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης της Κατερίνας Στικούδη"

Λευτέρης Πανταζής

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο Λευτέρης Πανταζής τοποθετήθηκε για τους καλλιτέχνες που αυτή τη στιγμή απαρτίζουν τη mainstream ελληνική μουσική σκηνή και μεταξύ άλλων μίλησε για τους καλλιτέχνες των οποίων την αξία δεν έχει σε υψηλή θέση.

Ποιοι άλλοι καλλιτέχνες δεν σου αρέσουν; Ο Stan και η Κατερίνα Στικούδη επίσης δεν μου αρέσουν. Ο Stan είναι πολύ «light». Δεν μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα. Δεν είναι performer , όπως ο Σάκης Ρουβάς, που αν και δεν με συγκινούσε ποτέ, έχω δεχτεί ότι είναι «ένας».  Είναι υπερεκτιμημένοι αυτοί οι καλλιτέχνες. Αξίζουν για πέντε και τους έχουν πλασάρει για πεντακόσια. Αδυνατώ να καταλάβω, για παράδειγμα, το λόγο ύπαρξης στη μουσική της Κατερίνας Στικούδη. Θα μπορούσε να παραμείνει μοντέλο. Είναι τρομερό ότι βγάζει λεφτά από τη μουσική.

Δεν θα συνεργαζόσουν μαζί της; Ποτέ και για κανένα λόγο. Θα ήταν η τελευταία μου επιλογή. Δεν σέβομαι το ταλέντο ούτε τις ικανότητές της. Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ ούτε μαζί της, ούτε με τον Stan, ούτε με τον Παντελίδη.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR