counter

Γιώργος Λιανός: Η μετεγγραφή από τον ΑΝΤ1, το συμβόλαιο με τον Alpha και η αμοιβή του

Γιώργος Λιανός: Η μετεγγραφή από τον ΑΝΤ1, το συμβόλαιο με τον Alpha και η αμοιβή του
Γιώργος Λιανός: Η μετεγγραφή από τον ΑΝΤ1, το συμβόλαιο με τον Alpha και η αμοιβή του

Γιώργος ΛιανόςΟ νέος παρουσιαστής της απογευματινής ζώνης του ALPHA και συγκεκριμένα της εκπομπής "Όλα Παίζουν", Γιώργος Λιανός, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μετεγγραφή του από τον ΑΝΤ1 στον ALPHA, το συμβόλαιό του με το κανάλι αλλά και την αμοιβή του. 

Γιώργο, πρόσφατα αποκάλυψες ότι ο λόγος που έφυγες από τον ΑΝΤ1 ήταν επειδή δεν υπήρχε δυνατότητα εξέλιξης.Ένιωθα ότι με τις τόσες μεταγραφές που έχουν γίνει στον ΑΝΤ1 το τελευταίο διάστημα, θα ήταν δύσκολο να διεκδικήσω κάτι περισσότερο. Θεωρούσα ότι κάποια άλλα πρόσωπα, τα οποία πληρώνονται έτσι κι αλλιώς με τον μήνα, θα είχαν προτεραιότητα, οπότε αν γινόταν ένα καινούριο πρότζεκτ, θα αξιοποιούσαν εκείνα. Αισθάνθηκα και από τις συζητήσεις που έκανα με τον κ. Λάτσιο ότι θα έπρεπε για κάποια χρόνια να κάνω υπομονή. Δεν είναι θέμα ματαιοδοξίας, αλλά όσοι είμαστε σε αυτή τη δουλειά θέλουμε να διανύσουμε κάποια χιλιόμετρα. Όταν ήρθε η πρόταση από τον Alpha, παρόλο που θεωρώ τον εαυτό μου παιδί του ΑΝΤ1 μιας και ήμουν 10 χρόνια εκεί, αποφάσισα να το δω περισσότερο επαγγελματικά και όχι συναισθηματικά και να πάρω το ρίσκο.

Ήταν οικονομικό το δέλεαρ; Συνολικά η πρόταση του Alpha ήταν καλύτερη, διότι για πρώτη φορά έχω υπογράψει συμβόλαιο που έχει διάρκεια ενός έτους και δυνατότητα ανανέωσης. Αυτό για μένα, παρόλο που τα πράγματα στην τηλεόραση είναι ρευστά, είναι μία εξασφάλιση.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί. 

CoverOk

Διαβάστε επίσης: Έλληνας τραγουδιστής: "Νιώθω ενοχές. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχουμε τρίτο παιδί στο σπίτι"

Διαβάστε επίσης: Η έξοδος του Γιώργου Λιανού με το νεογέννητο γιο του από το μαιευτήριο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR