counter

Δωρε​άν 2ημερο εκπαιδευτι​κό σεμινάριο από την Coaching Evolution‏

Δωρε​άν 2ημερο εκπαιδευτι​κό σεμινάριο από την Coaching Evolution‏
Δωρε​άν 2ημερο εκπαιδευτι​κό σεμινάριο από την Coaching Evolution‏

Coaching Evolution

Η Coaching Evolution International, ο πρώτος εκπαιδευτικός φορέας coaching στην Ελλάδα, συνεχίζει να προσφέρει στο ελληνικό κοινό τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθεί για το coaching και να εκπαιδευτεί δωρεάν, λαμβάνοντας το πιστοποιητικό CE Certificate in Basic Coaching Skills. Το 16ωρο αυτό πρόγραμμα το οποίο έχουν ήδη παρακολουθήσει πάνω από 200 άτομα το προηγούμενο έτος, θα πραγματοποιηθεί στις 11 – 12 Οκτωβρίου 2014 στο Orange Grove (Πρεσβεία της Ολλανδίας).

Το πρόγραμμα αποτελεί εισαγωγικό μέρος του Advanced Diploma in General & Specific Coaching Skills το οποίο έχει αναγνωριστεί από τον επίσημο ευρωπαϊκό φορέα European Mentoring & Coaching Council (EMCC) και έχει υποβληθεί στο διεθνή φορέα International Coach Federation (ICF) για πιστοποίηση ACTP και παγκόσμια αναγνώριση.

Συγγραφέας και βασική εισηγήτρια του προγράμματος είναι η  Διευθύντρια της ακαδημίας Coaching Evolution International Πάμελα Καραβάς, Executive, Life & Wellness Coach. Η Πάμελα είναι αναγνωρισμένη coach στη διεθνή αγορά, με δημοσιεύσεις σε κλαδικά περιοδικά παγκόσμιας κυκλοφορίας όπως το The International Journal of Mentoring and Coaching και το International Coaching News. Όπως δήλωσε και η ίδια: «Το πρόγραμμα της Coaching Evolution International αποτελεί το πρώτο και μοναδικό πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για life και health/wellness coaching στην Ελλάδα από τον πανευρωπαϊκό φορέα . Το εισαγωγικό δωρεάν διήμερο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να έρθει το ευρύ κοινό σε πρώτη επαφή με το coaching και να εκπαιδευτεί στα πολύτιμα εργαλεία ενός αποτελεσματικού coach, όπως η αυτογνωσία, η ενδυνάμωση της προσωπικότητας και η ανάληψη ευθυνών».

Την Πάμελα Καραβάς πλασιώνουν οι ακόλουθοι καταξιωμένοι επαγγελματίες ως εισηγητές στο 2ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα:

  • Βασίλης Τσακίρογλου, Συγγραφέας (Senna: Το Πνεύμα της Ταχύτητας), δημοσιογράφος:  Ayrton Senna – το πνεύμα της ταχύτητας στο coaching
  • Σταμάτης Μουρτάκος, MSc, PhD(c), Αθλητικός Διατροφολόγος- Εργοφυσιολόγος, Υπ.Διδάκτωρ Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Health & Wellness Coaching
  • Βαρβάρα Ασημακοπούλου, MBA, ACC, Αντιπρόεδρος του ICF Greece Chapter: Η σημασία της πιστοποίησης του επαγγελματία coach

Η ειδική θεματολογία που θα καλυφθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης συμπεριλαμβάνει τα εξής:

  • Ορισμός του coaching
  • Ποια η διαφορά μεταξύ coaching, ψυχολογίας/θεραπείας και mentoring
  • Ποιες είναι οι βασικές δεξιότητες του coaching και πώς εκπαιδευόμαστε σε αυτές
  • Πώς συσχετίζεται η νευροεπιστήμη με το coaching
  • Ποιες οι διαφορές μεταξύ executive, life και health & wellness coaching
  • Ποια η σχέση της διαλεκτικής του Σωκράτη και των βασικών αρχών της Αριστοτελικής σκέψης με το coaching
  • Πώς σκέφτεται ένας επαγγελματίας coach
  • Ποιοι είναι οι δύο παγκόσμιοι φορείς και ποιος ο κώδικας δεοντολογίας που τους διέπει.

Το δωρεάν διήμερο θα διεξαχθεί στις 11-12 Οκτωβρίου 2014, 9:30 πμ – 5:30 μμ, στο χώρο του Orange Grove στην Ολλανδική Πρεσβεία, Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, 106 74, Αθήνα, ισόγειο (είσοδος Β).

Η Coaching Evolution International θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Oriflame και το Orange Grove για την πολύτιμη, χορηγική τους συνεισφορά.

Σχετικά με την Coaching Evolution International Academy:

Η Coaching Evolution International Academy for Coach Certification είναι ο πρώτος εκπαιδευτικός φορέας coaching στην Ελλάδα που δημιούργησε ολοκληρωμένο πρόγραμμα κολεγιακού επιπέδου διάρκειας 8 μηνών στα Ελληνικά, το οποίο αναγνωρίστηκε από τον επίσημο ευρωπαϊκό φορέα European Mentoring & Coaching Council (EMCC) και έχει υποβληθεί στον διεθνή φορέα International Coach Federation (ICF) για πιστοποίηση ACTP και παγκόσμια αναγνώριση. Το πρόγραμμα παρέχει εκπαίδευση σε τρεις βασικούς τομείς του coaching: στο Life Coaching, στο Executive Coaching και στο Health & Wellness Coaching.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR