counter

Lady Gaga: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία της στην Αθήνα

Lady Gaga: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία της στην Αθήνα
Lady Gaga: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία της στην Αθήνα

Μια φαντασμαγορική συναυλία παρακολούθησαν χθες το βράδυ όσοι βρεθήκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν ζωντανά την Lady Gaga.

Λίγο μετά τις 21:15 η Lady Gaga εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας χρυσά φτερά και ένα κορμάκι γεμάτο παγιέτες και φωνάζοντας δυνατά στα Ελληνικά "Σας αγαπώ πολύ"! Όλο το στάδιο άρχισε να ουρλιάζει και εκείνη με τη σειρά της απάντησε: "Ευχαριστώ Athens".

Ενώ, κρατούσε Ελληνική σημαία πάνω στη σκηνή, την οποία την ανύψωσε και έπειτα τυλίχθηκε μ’ αυτή. Μάλιστα απευθυνόμενοι στους Έλληνες θαυμαστές της είπε χαρακτηριστικά: «Αφού άντεξε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας θα αντέξετε κι εσείς» και καταχειροκροτήθηκε από όλο το στάδιο.

Μάλιστα, δεν άρχισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της ιστορίες με την Ελλάδα, και όπως αποκάλυψε σε ηλικία 15 ετών είχε δουλέψει σε τρία ελληνικά εστιατόρια. Ενώ, όπως η ίδια είπε, είχε και σχέση με έναν Έλληνα.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας, η Lady Gaga, άλλαξε πολλά ρούχα καθώς και περούκες. Κορμάκια, χρύσα φτερά είδαμε στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Λίγο νωρίτερα, τη φαντασμαγορική συναυλία άνοιξε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού Jumping Fish της COSMOTE, Άλεξ Καββαδίας, ενώ στη συνέχεια πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο στάδιο, διασκέδασε με τις μουσικές επιλογές των ραδιοφωνικών παραγωγών του Athens Radio DeeJay. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR