counter

Συμβαίνει τώρα: Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα

Συμβαίνει τώρα: Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα
Συμβαίνει τώρα: Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα

Σήμερα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου του 2014 πραγματοποιείται αυτή την ώρα η πολυαναμενόμενη συναυλία της εκκεντρικής star της pop, Lady Gaga στο ΟΑΚΑ.

Tη φαντασμαγορική συναυλία άνοιξε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού Jumping Fish της COSMOTE, Άλεξ Καββαδίας, ενώ στη συνέχεια πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο στάδιο, διασκέδασε με τις μουσικές επιλογές των ραδιοφωνικών παραγωγών του Athens Radio DeeJay. 

Λίγο μετά τις 21:15 η Lady Gaga εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας χρυσά φτερά και ένα κορμάκι γεμάτο παγιέτες και φωνάζοντας δυνατά στα Ελληνικά "Σας αγαπώ πολύ"! Όλο το στάδιο άρχισε να ουρλιάζει και εκείνη με τη σειρά της απάντησε: "Ευχαριστώ Athens".

Η σκηνή γέμισε με χιλιάδες κομφετί και μπουρμπουλήθρες και η Lady Gaga ξεκίνησε να τραγουδά τις μεγάλες της επιτυχίες. Λίγο αργότερα αποκάλυψε στους εκατοντάδες fan της, ότι έφαγε μια Ελληνική σπεσιαλιτέ, σούπα με αυγολέμονο- κατάφερε να το πει στα Ελληνικά- και της άρεσε πολύ!

Η Lady Gaga μάλιστα, είχε φροντίσει να έχει την Ελληνική σημαία μαζί της στη σκηνή, την οποία ανύψωσε και έπειτα τυλίχθηκε με αυτή. Η "γνωριμία" της με την Ελλάδα -όπως η ίδια αποκάλυψε- μετρά αρκετά χρόνια, αφού σε ηλικία 15 ετών είχε δουλέψει σε τρία ελληνικά εστιατόρια. 

Πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που βρέθηκαν στη συναυλία της εκκεντρικής star, μεταξύ των οποίων η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Πύρρος Δήμας, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Shaya, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Άννα Πρέλεβιτς, ο Τζώνη Καλημέρης, ο Νίκος Σούλης, η Αννίτα Ναθαναήλ, ο Claydee Lupa, η Πηγή Δεβετζή, η Τάμτα και πολλοί άλλοι. 

Δείτε video και φωτογραφίες από τη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR