counter

"The Music School": Δείτε το νέο trailer του παιδικού talent show

"The Music School": Δείτε το νέο trailer του παιδικού talent show
"The Music School": Δείτε το νέο trailer του παιδικού talent show

The Music School

To πρώτο μουσικό talent show για παιδιά γεμάτο τραγούδι και συναίσθημα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παρουσιάζει ένα show γεμάτο τραγούδι και συναίσθημα, χωρίς τη διαδικασία των αποχωρήσεων.

Λίγα λόγια για το "Τhe Music School":

Ο στόχος της εκπομπής είναι να διδαχτούν 16 ταλαντούχα παιδιά την ιστορία της μουσικής και να παρακολουθούμε την εξέλιξή τους μετά από μια σειρά μαθημάτων από καταξιωμένους και σημαντικούς δασκάλους (πρότυπα στην ελληνική μουσική βιομηχανία). 16 παιδιά με ταλέντο στο τραγούδι προκρίνονται έπειτα από auditions να μπουν στην μουσική ακαδημία του The Music School. Οι 4 επώνυμοι κριτές από τον χώρο της μουσικής, είναι ταυτόχρονα και δάσκαλοι των παιδιών.

Τέσσερις καταξιωμένοι επαγγελματίες στον χώρο της μουσικής, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Ευρυδίκη, η Demy και ο Γιώργος Θεοφάνους διδάσκουν τα παιδιά.

Κάθε κριτής αναλαμβάνει να διδάξει 4 παιδιά.

Σε κάθε επεισόδιο τα παιδιά παρουσιάζουν ένα τραγούδι που έχουν προετοιμάσει και βλέπουμε αποσπάσματα από τις στιγμές της διδασκαλίας τους μέσα στην εβδομάδα. Στη συνέχεια αξιολογούνται αλλά ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ: στην κλίμακα Καλός, Πολύ καλός και Άριστος. Στο τέλος της βραδιάς ένα παιδί κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου της βραδιάς και ερμηνεύει ένα ντουέτο με τον δάσκαλό του. Μετά από συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων, φτάνουμε στους ημιτελικούς από τους οποίους θα προκριθούν 6 παιδιά. Στον μεγάλο τελικό εμφανίζονται και τα 16 παιδιά.

Όμως στον τελικό τα 6 παιδιά των ημιτελικών, θα διαγωνιστούν μεταξύ τους, για να προκύψει ανάμεσά τους ένας νικητής που θα κερδίσει μία υποτροφία διετούς φοίτησης στο Ωδείο Αθηνών.

Για να δείτε το trailer πατήστε εδώ


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR