counter

Μαρία Μπακοδήμου: Τα παιδιά της γνώρισαν το σύντροφό της

Μαρία Μπακοδήμου: Τα παιδιά της γνώρισαν το σύντροφό της
Μαρία Μπακοδήμου: Τα παιδιά της γνώρισαν το σύντροφό της

Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU και την Τίνα Μεσσαροπούλου απαντά στο αν θα την ξαναδούμε ν’ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησιάς  με τον σύντροφο της, Τίμο. Η Μαρία Μπακοδήμου εξηγεί πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος αν και έχει παντρευτεί δυο φόρες. Ενώ, για τον σύντροφο της παραδέχεται πως θέλει να ζουν μαζί και να έρχεται στο σπίτι της, γι’ αυτό τον λόγο τον έχουν γνωρίσει και τα παιδιά της.  

Εσύ θα ήθελες να ξαναπαντρευτείς; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος, άσχετο αν παντρεύτηκα δυο φορές. Γιατί να μπω σε μια τέτοια διαδικασία αφού δεν μου λέει κάτι; Ούτε ονειρευόμουν νυφικά, ούτε τον πρίγκιπα στο άλογο. Άσε που βαριέμαι και τα πάρτι. Αγχώνομαι. Ποιος θα έρθει, ποιος δεν θα έρθει, τι να βάλω, πώς θα είναι το νυφικό; Γιατί τόσα διλήμματα για κάτι που δεν με ενδιαφέρει;

Τι σχέση σου την γνωρίζουν τα παιδία σου; Βέβαια. Έχω κρύψει στο παρελθόν απόπειρες σχέσεων γιατί μέχρι να δεις πως θα προχωρήσει κάτι, δεν θέλεις να μπλέξεις τα παιδιά σου σε μια κατάσταση αβέβαιη. Αλλά όταν αποφάσισα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο Τίμος , μου αρέσει, θέλω να ζούμε μαζί , να έρχεται στο σπίτι μου, να πηγαίνουμε όλοι μαζί εκδρομές, γνωρίστηκαν και νομίζω ότι έχουν πολύ καλή σχέση.

Ο Τίμος είναι οικογένειά σου; Βέβαια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR