counter

Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται: "Πίνω 14 μπουκάλια αλκοόλ την ημέρα"

Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται: "Πίνω 14 μπουκάλια αλκοόλ την ημέρα"
Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται: "Πίνω 14 μπουκάλια αλκοόλ την ημέρα"

Gerard Depardieu

Η μέρα του ξεκινάει, όχι πίνοντας καφέ ή γάλα, αλλά καταναλώνοντας …σαμπάνια ή κόκκινο κρασί στις 10 το πρωί, όσο κι απίστευτο κι αν σας ακούγεται,  αυτό δήλωσε ο Gerard Depardieu σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Daily Mirror, αποκαλύπτοντας και τι περιλαμβάνει το πρωινό του: «Η μέρα μου ξεκινά με σαμπάνια ή κόκκινο κρασί, λίγο πριν τις 10 το πρωί. Έπειτα πίνω ξανά σαμπάνια. Mετά επιλέγω λικέρ , περίπου μισό μπουκάλι. Στη συνέχεια τρώω το φαγητό μου, συνοδευόμενο από δυο μπουκάλια κρασί. Το απόγευμα, επιλέγω σαμπάνια, μπύρα και λίγο ακόμα λικέρ κατά τις 17:00, για να τελειώσω το μπουκάλι που ξεκίνησα το πρωί. Αργότερα, προτιμώ να πιώ βότκα ή ουίσκι».

Μάλιστα, ο Γάλλος ηθοποιός επιμένει πως δεν γίνεται ποτέ λιώμα: «Ποτέ δεν γίνομαι λιώμα. Απλά φτιάχνομαι. Το μόνο που χρειάζομαι για να συνέλθω, είναι ένας δεκάλεπτος υπνάκος, λίγο ροζέ κρασάκι με το που ξυπνήσω, και νιώθω φρέσκος σαν μαργαρίτα!»

Φαίνεται , όμως,  πως ο Gerard Depardieu δεν βάζει μυαλό δηλώνοντας : «Αν και οι γιατροί ανησυχούν επειδή πίνω, εμένα μου αρέσει η ευφορία που μου δημιουργεί το ποτό».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR