counter

Ναταλία Γερμανού: Δείπνο στο Κολωνάκι με το Μάνο και στυλάτο καπέλο

Ναταλία Γερμανού: Δείπνο στο Κολωνάκι με το Μάνο και  στυλάτο καπέλο
Ναταλία Γερμανού: Δείπνο στο Κολωνάκι με το Μάνο και στυλάτο καπέλο

Ξανά μαζί στην Αθήνα βρίσκονται η 49χρονη παρουσιάστρια και ο 26χρονος ηθοποιός σύντροφός της, που στις αρχές του καλοκαιριού συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης. Το φετινό καλοκαίρι το ζευγάρι πέρασε αρκετά διαστήματα χωριστά λόγω των υποχρεώσεων του Μάνου Ιωάννου με την περιοδεία της παράστασης Ωχ. Ηλέκτρα.

Σε κάποιους σταθμούς ωστόσο η Ναταλία Γερμανού ταξίδεψε για να τον συναντήσει, συνδυάζοντας τις παραστάσεις του με ολιγοήμερες διακοπές. Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του και την επιστροφή τους στην Αθήνα κατέγραψε ο φακός του ΟΚ! την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι βγήκε για δείπνο στο ασιατικό εστιατόριο Li-Li Shu στο Κολωνάκι μαζί με τον σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή του Μάνου Ιωάννου στην παράσταση, Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου.


Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί. CoverOK Διαβάστε επίσης: Ναταλία Γερμανού: Ο δημόσιος τσακωμός στο Instagram για την εμφάνιση της Διαβάστε επίσης: "Η Γερμανού ξανάρχεται": Όλο το παρασκήνιο για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR