counter

Γιώργος Μανίκας: Μιλά στο FTHIS.GR λίγες ώρες πριν το γάμο του

Γιώργος Μανίκας: Μιλά στο FTHIS.GR λίγες ώρες πριν το γάμο του
Γιώργος Μανίκας: Μιλά στο FTHIS.GR λίγες ώρες πριν το γάμο του

Γιώργος Μανίκας

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Ο παρουσιαστής και μοντέλο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβασάκη, παντρεύονται την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου του 2014 με θρησκευτικό γάμο (το 2013 είχαν κάνει τον πολιτκό) και παράλληλα βαπτίζουν τον μοναχογιό τους. Ο Γιώργος Μανίκας μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR για τον γάμο και την βάπτιση του Άγγελου Ιωάννη- το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης. 

"Ο γάμος θα γίνει στο εκκλησάκι του Κτήματος “Αριάδνη” στη Βαρυμπόμπη, στις 7.30 το απόγευμα με κουμπάρους τον καλό μου φίλο και βολεϊμπολίστα του Ολυμπιακού, Σωτήρη Σωτηρίου και τη στενή φίλη της Έλλης, Στέλλα Γιάνναρη. Οι καλεσμένοι στον γάμο μας δεν θα ξεπεράσουν τους 150, καθώς θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας μόνο στενούς φίλους και συγγενείς". 

"Το νυφικό της Έλλης Γελεβασάκη έχει την υπογραφή του σχεδιαστή μόδας Βλάσση Χολέβα, αλλά δεν το έχω δει γιατί θέλω να τηρήσω το έθιμο. Επίσης δεν γνωρίζω πως θα είναι οι μπομπονιέρες και ο στολισμός γιατί όλα αυτά τα έχει φροντίσει η γυναίκα μου. Θα τα δω κατευθείαν στην εκκλησία. Εγώ θα φορέσω ένα μαύρο κοστούμι Βασίλειος Κωστέτσος. Μετά τον γάμο θα κάνουμε την βάπτιση του γιου μας, που θα πάρει το όνομα Άγγελος Ιωάννης. Αυτό το όνομα δεν ανήκει σε κάποιον από τους γονείς μας,  η επιλογή του έγινε καθαρά γιατί μας άρεσε. Νονοί θα είναι ο ξάδερφος μου, Στέλιος Περδίκης και η φίλη της Έλλης Γελεβασάκη, Βιβή". 

Δύο ημέρες πριν παντρευτούν, ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβασάκη έκαναν bachelor parties, με το μοντέλο και παρουσιαστή να διασκεδάσει με μια παρέα δέκα ανδρών μέχρι τις 9:30 το πρωί, ενώ η Έλλη Γελεβασάκη πέρασε την τελευταία της βραδιά ως “single” με τις φίλες της στο "Frangelico", υπό τους ήχους του Χρήστου Χολίδη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR