counter

Λιάγκας - Σκορδά & Σεφερλής - Τσαβαλιά: Τί ετοιμάζουν;

Λιάγκας Σκορδά Σεφερλής Τσαβαλιά

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day παραχώρησαν οι συντελεστές των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών Μega και ΑΝΤ1. Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, όσο και ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά δηλώνουν πανέτοιμοι για την νέα τηλεοπτική σεζόν και αποκαλύπτουν τις σκέψεις τους στην κάμερα της εκπομπής.

Ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η πρωινή αυτή εκπομπή είναι καθαρά ψυχαγωγική. Τόσα χρόνια έτσι την ξέρουμε. Δεν είναι ενημερωτική χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει ενημέρωση αν χρειαστεί. Όταν λέμε ότι μια εκπομπή είναι ψυχαγωγική, θέλει κάποιον που ασχολείται με την ψυχαγωγία, που το έχει, που θα κάνει τον κόσμο να περάσει καλά. Γιατί ένας καλλιτέχνης δεν μπορεί να κάνει ενημέρωση και ένας δημοσιογράφος μπορεί να κάνει ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Μια εκπομπή 3ωρη που το 95% είναι καθαρά ψυχαγωγικό γιατί να μην μπορεί να το κάνει ένας καλλιτέχνης και να μπορεί να το κάνει ένας δημοσιογράφος. Όσον αφορά τον Γιώργο, αισθάνομαι φίλος με τα παιδιά, όπως και πριν, και έχω δηλώσει ότι αν με ξανακαλέσουν θα πάω στην εκπομπή. Θα βρω τον τρόπο".

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιβεβαίωσε την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του Μega και εξέφρασε την χαρά του για  τη συμμετοχή του.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που ξεκινά και φέτος στην πρωινή ζώνη λέγοντας: "Έχω μάθει να ρισκάρω, έχω μάθει να ανεβάζω τον πήχη, να βάζω στόχους και να προσπαθώ να τους πετύχω. Η χημεία είναι απίστευτη, έχουμε την καλύτερη ομάδα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε και φέτος". Η Σάσα Σταμάτη μιλώντας για το «Πρωινό» αποκάλυψε: "Θα δείτε πολλά. Ετοιμάζουμε πάρα πολλές εκπλήξεις, ο Δόξας θα σκίσει, έχει να ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα".

Μαίρη Συνατσάκη και Άρης Καβατζίκης μίλησαν επίσης στην κάμερα. Η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε χαρακτηριστικά για την πρώτη σύσκεψη της ομάδας: "Καλά είναι για μας τα νεούδια, αλλά πήγε πάρα πολύ καλά".

Τέλος, η Φαίη Σκορδά  δήλωσε: "Με τα περισσότερα παιδιά τα λέγαμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είχαμε κάνει και κάποιες διακοπές, περάσαμε πολύ όμορφα και ήδη είμαστε μια δεμένη ομάδα, έχουμε και κάποιες αφίξεις. Θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε". 

Δείτε το VIDEO

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR