counter

Ο γάμος - υπερπαραγωγή του David και της Victoria Beckham

Ο γάμος - υπερπαραγωγή του David και της Victoria Beckham
Ο γάμος - υπερπαραγωγή του David και της Victoria Beckham

Στις 4 Ιουλίου του 1999, τα βλέμματα όλου του κόσμου στράφηκαν στο gothic κάστρο Luttrestown λίγο έξω από το Δουβλίνο, στον γάμο του θρύλου του ποδοσφαίρου David Beckham με την τραγουδίστρια των Spice Girls, Victoria Adams.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο - οι καλεσμένοι ήταν μόλις 29 στο σύνολο- ωστόσο κόστισε το αστρονομικό ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ. Κι αυτό γιατί το ζευγάρι έκανε πολλές εκκεντρικότητες, στον “γάμο της χρονιάς”. Συγκεκριμένα οι Beckhams κάθισαν σε χρυσούς θρόνους και έκαναν μια απίστευτα χλιδάτη δεξίωση.

Ο David και η Victoria Beckham έφθασαν μαζί στην λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή, κρατώντας αγκαλιά τον τεσσάρων μηνών γιο τους Brooklyn, με κουμπάρο τον αθλητή Gary Neville. Τον γάμο τέλεσε ο Επίσκοπος Cork Paul Colton και αμέσως μετά το ζευγάρι κάθισε στους χρυσούς θρόνους, έχοντας δίπλα του σε ειδική κούνια τον νεογέννητο Brooklyn.  Παράνυμφος ήταν η αδελφή της Victoria, Louis ενώ η κόρη της, Liberty και η ανιψιά του David, Georgia ήταν ντυμένες άγγελοι.  Η Victoria φορούσε ένα χρυσό στέμμα 18 καρατίων και ένα ρομαντικό, σατέν νυφικό σε ιβουάρ χρώμα, σχεδιασμένο από τη Vera Weng.

Στην δεξίωση ο David Beckham έβγαλε το λευκό κοστούμι γιατί τον λέρωσε ο Brooklyn και φόρεσε ένα μωβ παντελόνι και σακάκι Antonio Berardi, στο ίδιο ύφος με το φόρεμα της Victoria που ήταν επίσης σχεδιασμένο από τον γνωστό μόδιστρο. Στον μικρό Brooklyn είχαν φροντίσει να ράψουν ένα ασορτί, μωβ καπελάκι, το οποίο φορούσε κατά την διάρκεια της δεξίωσης.

Οι καλεσμένοι ήταν 230 και έπρεπε να φορούν λευκό ή μαύρο, σύμφωνα με το dress code που είχε επιβάλλει  το ζευγάρι. Το προσωπικό ήταν πολύ περισσότερο, αφού συνολικά για το φαγητό και το σερβίρισμα των προσκεκλημένων, δούλευαν 437 άτομα. Το μενού περιλάμβανε Laurent Perrier, σαμπάνια και πουτίγκα με ζεστή καραμέλα. Η γαμήλια τούρτα ωστόσο έκλεψε την παράσταση, η οποία ήταν το γυμνό γλυπτό των νεονύμφων, διακοσμημένη με κισσούς. Στον χώρο που δόθηκε η δεξίωση, υπήρχε ζωντανή ορχήστρα που αποτελούνταν από 18 άτομα, ενώ αργότερα η σκηνή μετατράπηκε σε disco και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR