counter

Brad Pitt - Angelina Jolie: Αυτοί είναι οι απίστευτοι όροι του προγαμιαίου τους συμβολαίου...

Brad Pitt - Angelina Jolie: Αυτοί είναι οι απίστευτοι όροι του προγαμιαίου τους συμβολαίου...
Brad Pitt - Angelina Jolie: Αυτοί είναι οι απίστευτοι όροι του προγαμιαίου τους συμβολαίου...

Brad Pitt - Angelina JolieΑπό την Χριστιάνα Κοχλατζή

O Brad Pitt και η Angelina Jolie παντρεύτηκαν στον Πύργο τους στη Νότια Γαλλία, με… δικαστή και κουμπάρο!

Τι εννοούμε; Οι δύο ηθοποιοί μετά την ενθάρρυνση των δικηγόρων τους, υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο προκειμένου να προστατεύσουν σε περίπτωση χωρισμού, τα έξι παιδιά τους. Το συμβόλαιο υπογράφηκε στις 23 Αυγούστου του 2014, λίγο πριν τον γάμο τους στη Γαλλία.

Η περιουσία του Brad Pitt και της Angelina Jolie ανέρχεται στα 425 εκατ. δολάρια, από τα οποία η αξία της περιουσίας του Brad Pitt είναι 240 εκατ. και της Angelina Jolie, 185.

Συγκεκριμένα το προγαμιαίο συμβόλαιο των Brangelina έχει τους εξής όρους:

-Σε περίπτωση που ο Brad Pitt συνάψει δεσμό μια άλλη γυναίκα ενώ είναι παντρεμένοι και το ζευγάρι πάρει διαζύγιο, η Angelina Jolie παίρνει την πλήρη κηδεμονία των έξι παιδιών τους.

-Αν αποφασίσουν οι ίδιοι να χωρίσουν, η συμφωνία είναι να πάρει ο καθένας τα δικά του χρήματα, ενώ όσα χρήματα βγάλουν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, θα περάσουν στα έξι τους παιδιά- σε ίσα μερίδια για το καθένα.

Οι Brangelina θα διαθέσουν επίσης χρήματα για τα ορφανά κάθε χώρας από την οποία υιοθέτησαν τα παιδιά, ενώ μέρος των χρημάτων θα δοθεί για τη χρηματοδότηση της έρευνας για την θεραπεία του καρκίνου.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο δεν είναι ασυνήθιστο στο Hollywood καθώς πολλά ζευγάρια βάζουν ρήτρα, προκειμένου να μη χάσουν τα εκατομμύρια δολάρια της περιουσίας τους, μετά από ένα διαζύγιο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR