counter

"Όλα παίζουν": Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τη δομή της εκπομπής και τον κεντρικό παρουσιαστή

"Όλα παίζουν": Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τη δομή της εκπομπής και τον κεντρικό παρουσιαστή
"Όλα παίζουν": Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τη δομή της εκπομπής και τον κεντρικό παρουσιαστή

Γιώργος Λιανός

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός. Ο Γιώργος Λιανός στην εφ’όλης της ύλης συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα εκπομπή την οποία θα παρουσιάζει στον Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου, την Μπέττυ Μαγγίρα και την Αλέκα Καμηλά, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που θα συζητηθούν.

Η νέα εκπομπή «Όλα παίζουν» έχει παρόμοια θεματολογία με το «Δέστε τους» ή πρόκειται για κάτι διαφορετικό; Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο εκπομπές. Φυσικά έχει τη νοοτροπία του ψυχαγωγικού προγράμματος. Αλλά επειδή αλλάζουν και τα πρόσωπα, δεν είναι το ίδιο με το «Δέστε τους». Και αυτό που μου αρέσει πολύ είναι πως η εκπομπή στήνεται ουσιαστικά και πάνω στις πολύ ωραίες προσωπικές ιδέες των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτήν. Μόνο τις μισές από αυτές να υλοποιήσουμε θα έχουμε αρκετό γέλιο.

Ποιος θα είναι ο leader της εκπομπής, αυτός που ως κεντρικός παρουσιαστής θα έχει ένα μικρό προβάδισμα από τους υπόλοιπους; Δεν θα υπάρχει κάποιος που να ξεχωρίζει με τους άλλους να τον ακολουθούν. Ο καθένας θα κάνει δικά του πράγματα, είμαστε χέρι – χέρι σε αυτό. Έχουμε ξεκινήσει τις πρόβες και είμαι ενθουσιασμένος από την προετοιμασία! Θα κάνω πράγματα που συνηθίζω ακόμα κι όταν βρίσκομαι on stage στις συναυλίες μου. Αυτό μου δίνει τρομερή ενέργεια. Στο πρωινό, λόγω της μορφής του προγράμματος, δεν  μπορούσα να κάνω κάτι ανάλογο. 

Πηγή: ΕΓΩ weekly! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR