counter

Συμβαίνει τώρα: Η Πέγκυ Ζήνα μόλις βάπτισε την κορούλα της. Δείτε φωτογραφίες

Συμβαίνει τώρα: Η Πέγκυ Ζήνα μόλις βάπτισε την κορούλα της. Δείτε φωτογραφίες
Συμβαίνει τώρα: Η Πέγκυ Ζήνα μόλις βάπτισε την κορούλα της. Δείτε φωτογραφίες

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας βάπτισαν την μοναχοκόρη τους Ηλέκτρα σήμερα, Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου του 2014, στις 17:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. 

Νονοί της μικρής Ηλέκτρας ήταν οι στενοί φίλοι του ζευγαριού, Όλγα και Νίκος Ριζόπουλος. Σύμφωνα με πρόσωπο που ήταν στη βάπτιση, η μικρή Ηλέκτρα έκλαψε πολύ όταν έκανε την πρώτη της... "βουτιά" και δεν σταμάτησε να μιλάει, αφού είναι πλέον τριών ετών. 

Η Πέγκυ Ζήνα επέλεξε για την βάπτιση της Ηλέκτρας ένα maxi ρομαντικό φόρεμα σε σαμπανιζέ χρώμα ενώ ο Γιώργος Λύρας ήταν πιο σπορ ντυμένος, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και  jean παντελόνι.

Μετά το Μυστήριο ακολούθησε party στο σπίτι της οικογένειας στα Νότια Προάστια, με καλεσμένους στενούς φίλους και συγγενείς του ζευγαριού, ενώ δεν έλειψε ο Χάρης Βαρθακούρης με την οικογένειά του και την βαπτιστήρα της Πέγκυς Ζήνα, Μελωδία, ο Νίκος Οικονομόπουλος με την Βίκυ Κάβουρα, η Καίτη Γαρμπή, η Έλλη Κοκκίνου, ο Χρήστος Χολίδης, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Stan. 

Στο σπίτι της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα στη Βούλα στήθηκε ένα πραγματικά παραμυθένιο σκηνικό, με ροζ και λευκές αποχρώσεις, ενώ μέρος της διακόσμησης είχε επιμεληθεί η ίδια η Πέγκυ Ζήνα. Στον κήπο στήθηκε επίσης κι ένας μικρός παιδότοπος για τους μικρούς φίλους της Ηλέκτρας.

Όλα τα γλυκά που απόλαυσαν οι καλεσμένοι της βάπτισης ήταν δημιουργία της ηθοποιού Άντας Λιβιτσάνου, από το ζαχαροπλαστείο της "Adas Little Kitchen". 

Διαβάστε επίσηςΠέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας: Όλες οι λεπτομέρειες της βάπτισης της κόρης τους

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR