counter

"Μπρούσκο", "Συμμαθητές" και "Ταμάμ": Ξεκινούν στον ΑΝΤ1 και το FTHIS.GR έχει όλες τις λεπτομέρειες

"Μπρούσκο", "Συμμαθητές" και "Ταμάμ": Ξεκινούν στον ΑΝΤ1 και το FTHIS.GR έχει όλες τις λεπτομέρειες
"Μπρούσκο", "Συμμαθητές" και "Ταμάμ": Ξεκινούν στον ΑΝΤ1 και το FTHIS.GR έχει όλες τις λεπτομέρειες

ANT1

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού και την Χριστιάνα Κοχλατζή

Το “Μπρούσκο” και οι “Συμμαθητές” είναι οι δύο καθημερινές προτάσεις του ΑΝΤ1, όσον αφορά στα σήριαλ. Την ίδια ώρα, έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα και για το νέο εβδομαδιαίο σήριαλ, “Ταμάμ”.

Το “Μπρούσκο”, το σήριαλ που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει με νέα επεισόδια και πολλές εξελίξεις! Στις 28 Σεπτεμβρίου μάλιστα, στις εννιά το βράδυ θα προβληθεί ένα δίωρο, απολαυστικό επεισόδιο σε μορφή τηλεταινίας και από την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου το “Μπρούσκο” θα προβάλλεται κάθε μέρα, στις επτά το απόγευμα πριν το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Άλλο ένα σήριαλ που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τον χειμώνα στον ΑΝΤ1, είναι οι “Συμμαθητές”. Πρόκειται για μια αργεντίνικη παραγωγή σε διασκευή της Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, το οποίο θα προβάλλεται από τον Οκτώβρη, στις εννιά το βράδυ.

Στην ιστορία παρακολουθούμε τις ζωές κάποιων παλιών συμμαθητών που έχουν αποφοιτήσει πριν από είκοσι περίπου χρόνια και στην εξέλιξή της γίνονται αρκετά flash back από την περίοδο της σχολικής τους ζωής. Πρωταγωνιστές είναι ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κρατερός Κατσούλης, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Μάριος Αθανασίου και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.

Τα γυρίσματα όμως έχουν ξεκινήσει και για το σήριαλ “Ταμάμ” (γνωστό και ως “Turkish for beginners”), το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και έχει να κάνει με τη συμβίωση δύο εντελώς διαφορετικών ανθρώπων, ο ένας Μουσουλμάνος και η άλλη Χριστιανή. Πρωταγωνιστές θα είναι η Μαρία Λεκάκη και ο Μανώλης Μαυροματάκης αλλά και πολλοί ακόμη γνωστοί ηθοποιοί.

Η συνέχεια επί της οθόνης! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR